Webcam i Win 7

Trots att Win XP är typ ett decennium gammalt så är det det bästa alternativet som finns bland Microsoft-alternativen. Så har jag resonerat fram tills nu. XP 64-bit verkar va buggigt och struligt, men däremot verkar Win7 lovande. Så, eftersom jag har 4Gb minne som i XP reducerats till bara 3Gb så tänkte jag installera Win 7 på prov och se hur det funkar.

Det verkar funka riktigt bra. Installationen va jättesmidig, det är inte särskilt svårbegripligt, uppdateringar etc går smidigt. Det enda som inte funkar än så länge är USB-stream från min digitalvideokamera. Det är lite dumt. Så nu måste jag skaffa en ny webcam.

Förhoppningsvis har kvalitén förbättrats på dem sedan jag skulle köpa cam sist, vilket är typ fem år sen eller nåt. Därför tänkte jag köpa den här webcamen från Net on Net.

Den kostar ca en tusenlapp och kan hämtas ut direkt i butik, vilket underlättar. Då har jag den innan helgen. :P

  • Windows 7 är faktiskt riktigt riktigt bra. För en gångs skull har Microsoft fått till det :D
    .-= Viktor´s last blog ..Aaaw =-.

  • kenny_lex

    Tusen riksdaler för en Webbkamera, är det verkligen okay? Har du kollat på ”Microsoft Lifecam Cinema” eller ”Logitech Quickcam Pro 9000” som båda kostar under 1000-lappen men kan ändå filma i HD och verkar ha hyfsad kvalité.

  • Yuri

    Jag haft windows 7 under ett halvt år. Den har vissa fördelar jämfört med xp, men jag har inget behov av fördelarna och tycker det är skönt med xp, den laddas snabbare helt enkelt