Oseriösa webföretag

Jag har själv blivit utsatt för oseriösa företag och när företag inte klarar av att betala ut löner till sina anställda på månader och inte levererar produkter så förtjänar man kritik för det. Det gillar förstås inte chefen, som försöker tysta kritiken med hot. Det är sådant som får mig att reagera kraftigt och därför bidrar jag till den negativa uppmärksamheten för det omnämnda företaget genom att länka inlägget med kritiken här. Läs och akta dig för att bli blåst!

  • hur mycket skulle ta för att hjälpa mig med en hemsida??? och lära mig grunden??
    .-= mildamakaroner´s last blog ..Syster kommer med paket! =-.

  • Ambugaton

    Nu vet jag inte om du är insatt i den här härvan, men jag är då sannerligen inte det. Men efter att ha läst hela berättelsen och gästboken låter det mer som en missnöjd ex-anställd ventilerar sina åsikter och antaganden om företagets uppköp och dess VD snarare än de facto förhållanden som kan råda där.

    Jag menar, jag lämnade ett företag ett tag sen för studier och musiken, dels pga att chefen var omöjlig att få tag på de senaste månaderna (jag ville gå ner i antal timmar) och hela företaget kändes rätt oseriöst när det gällde arbetsmiljön. Kort efter uppsägningen fick jag veta att chefen egentligen bara skrev företagsavtalen och stod för eventuella uppköp/försäljningar och var inte insatt i den dagliga verksamheten och då låg ansvaret snarare på mellancheferna som inte (velat?) tagit beslut. Hur konstigt det än låter så brydde jag mig aldrig om att fråga vidare, men jag gör inte en massa antaganden om företaget och spånar öppet om det.

  • Pingback: polymeriska tankar » Blog Archive » The Streisand effect()