Människohandeln, en bluff?

Blogge skriver om hur en kampanj i Storbritannien för att finna personer som sysslar med sexuell trafficking (sexslaveri) inte fann ett enda konkret fall av detta. Det rörde sig om ett fåtal fall av frivillig prostitution etc. Så, när allt kommer omkring verkar de upppiskade siffrorna om trafficking inte vara något annat än en modern myt. Det existerar helt enkelt inte som något annat än enstaka, ovanliga undantag.

Det ställer sexköpslagen ännu mer på sin spets. Vad är det egentligen man vill åstadkomma?

Mer hos: Blogge

Källa: Guardian

 • kenny_lex

  Det är lite läskigt, för stor del av mina tankar kring prostitution rör sig runt människohandel. Jag har inte riktigt förstått hur denna skulle gå till, för jag funderar på hur jag skulle ha agerat om någon försökte tvinga mig att sälja sex i ett annat land. Jag skulle aldrig ha gjort det, jag hade flytt, in i skogen eller till rödakorset, grönamånen eller annan internationell organissation som man känner till. Men trots det verkar min logik ha svikit mig och jag har fallit för alla dessa kampanjer om människohandel.

 • BlackPrint

  Du förstår Hanna, att syndikaten är lite tricky att komma in i och få information ifrån, speciellt när det gäller några tedrickande brittiska bleka fjollor som gör en ”kampanj”. Okey, du är något slags ayn rand-fans, men inte ens du kan väl vara så dum att du tror att trafficking inte existerar till en extrem grad?

  Du som är en sådan eldsjäl, gör ett stickprov på hur Hells Angels får in droger från den gyllene triangeln, och om du inte lyckas hitta någon smugglingsväg, personer de mutar, hotar, och använder sig av så kan vi dra slutsatsen att det inte existerar droghandel mellan Europa och Triangeln.

  Plz bitch, get a grip of yourself.

 • BlackPrint

  Kenny Lex: Som en person med rötter i Östeuropa vet jag varför inte sexslavar springer till röda korset, svaret stavas hot mot den drabbades familj, påtvingat missbruk, eller att familjemedlemmar i skuld helt enkelt sålt en dotter som försäkring. Du förstår, kenny, alla är inte blåögda svenskar med sociala skyddsnät här i världen. Okey så Tedrickarna hittade bara några frivilliga att samtala med, vilken jävla surprise va? Och även om de inte var frivilliga, tror du de skulle erkänna sexslaveriet och riskera sanktioner på sin familj hemma i nån by nedanför Uralbergen?

  Helvete, vad förbannad jag blir på er naivitet…ni är typen av människor som syndikaten älskar, dvs totaly brain dead, som är för tröga för att sätta käppar i hjulen för dem.

 • BlackPrint

  Både jag och SÄPO vet ju liksom om syndikat som är verksamma i Sverige som både kan få dig Hanna, och Blogge, att bli sexslavar inom omloppet av 1 dag. Det är helt enkelt verkligheten…men lyssnar du hellre på kampanjer sponsrade av Earls Grey, så tycker jag synd om dig, och din falnade kunskap om världsläget.

 • Dick

  Oj! Vilka otroligt bedövande övertygande fakta BlackPrint levererar. Nu inser alla att han vet mycket bättre än engelsk polis, än nyzeeländsk regeringsrapport, än den svenska rapporten om människohandel, amerikanska departementsrapporter m m, som inte kan finna belägg för annat än högst marginell trafficking. För att inte tala om hur alla dessa groteska siffror som aldrig kan uppvisa några som helst belägg måste stämma. Grymt imponerande! Men man förstår ju att han måste vara en av höjdarna i SÄPO, med tanke på att denna organisation stöttar honom. Förmodligen ligger SÄPO på en massa hemligstämplade fakta som visar groteskt höga siffror av trafficking, men som undanhålls oss för att skona oss från att bli alltför skräckslagna. Sannerligen ”brain living”, och helt i avsaknad av naivitet, om jag får säga vad jag tycker.

 • BlackPrint

  Dick: Vem bryr sig om du säger vad du tycker när du har fel. Tankexpereiment, ge mig din identitet så kan jag få dig att råna en pressbyrå mot din vilja.

  Upp till bevis, Kuken?

 • BlackPrint

  För jag antar du har en familj som du inte vill råka illa ut (ps, ett rent tankeexperiment. d.s)

 • BlackPrint

  Problemet är att ni sväljer ”kampanjer” utan att ha i åtanke att syndikat skiter i vare sig lag, hot om polisiär inblandning eller era personliga åsikter. Vad gäller Östeuropeer (speciellt de ryssar) som opererar i Sverige så tar de hellre självmord än vittnar till några libertarianers fördel i en rättegång.

  Det är detta ni inte förstått, och troligtvis aldrig heller kommer förstå, eftersom ni är etniska svennar.

 • WysiWyg

  BlackPrint; ingen förnekar att det förekommer organiserad brottslighet, eller att det finns de som säljs som sexslavar. Det är en logisk konsekvens av att vi är människor, och så länge det finns någon som är redo att betala (mycket) pengar för att få ha sex med någon som man vet egentligen inte vill det (våldtäkt populärt kallat), så kommer det finnas de som kidnappar och säljer sexslavar.

  Det vi ifrågasätter är helt enkelt siffrorna. Det kvittar helt hur syndikaten opererar, du kan inte ta in 120 000 kvinnor och barn årligen utan att det märks någonstans.

  Vidare, i det större perspektivet så klart, så ifrågasätter vi vad det har med frivillig försäljning av sexuella tjänster att göra. Det är lite som att försöka komma åt de som stjäl och plockar isär bilar med lagstiftning som slår hårdast mot vanliga bilhandlare.

  Som du säger själv, dessa syndikat bryr sig inte nämnvärt om lagen, och det är därmed bara de som faktiskt inte är genomruttna som blir lidande av lagen.

 • Dick

  BlackPrint!

  Med tanke på hur du själv far fram mot andra så kan du väl inte förvänta dig att andra inte kan agera på samma sätt? I och för sig kan jag hålla med om att ironi inte är den bästa debattformen, men det är det inte heller att vräka ur sig otidigheter mot andra,s om du gör. Eller anser du dig själv bara ha den rätten? Kanske du gör det, eftersom du antyder hotelser som du gör?

  Som WYsiWyg säger är det ingen som betvivlar att syndikat och brottslighet finns, men att man från Nya Zeeland, till Storbritannien, Irland, USA och Sverige, där siffror existerar, inte kan belägga annat än högst marginell trafficking skulle – om det du säger – tyda på att den ryska maffian alltså har närmast världsherravälde, eller vad? F ö är det inte de som ifrågasätter traffickingen som för kampanjer, det är de som målar upp skräcken för den som gör det.

  Ha gärna dina åsikter, debattera emot, men försök göra det på ett saklig sätt.