Det sexualfobiska Sverige

Kvinnor som använder sitt utseende för att tjäna pengar ska skämmas. Det är något få män kan göra (de säljer inte lika bra som snygga tjejer), därför ska inte heller kvinnor göra det. Vi måste bli som männen för att få respekt! De som ändå försöker ska horstämplas och stigmatiseras så de rättar in sig i ledet. Ha inte mage att vara stolt för hur du ser ut kvinna! Du är nämligen ett offer, även när du tjänar på ditt utseende. Sådana kvinnliga yrken ska helst förbjudas, eftersom alla kvinnor som är för fula för att försörja sig på det sättet – liksom de flesta män – annars blir kränkta. Det ‘sexualiserar’ samhället och det vill vi ju inte. Sex hör hemma i sängkammaren!

Ja, ungefär så måste feministerna resonera. Feministerna och de som anställde Kija Habibzadeh i Malmö. Hon var nämligen modell och liksom modeller gjort i alla tider poserade hon ibland naken. Det var oanständigt och omoraliskt, menade vissa föräldrar som klagade och fick henne uppsagd. Sexualfobin och förtryckandet av kvinnans sexualitet segrar igen! Vet din plats som offer kvinna!

– Vi är noga när vi väljer våra fritidsledare, tar utdrag ur polisregistret och sådant. Våra anställda ska vara ett gott föredöme. Vi har ett ansvar inför föräldrarna att skydda barnen. Men hennes agerande rimmade inte in med det, därför går vi inte vidare med anställningen.

Fritidsgårdens föreståndare, Lena Ericson

Metro

Så hur är man som kvinna och modell inte ett gott föredöme? Genom att visa upp sin vackra kropp naken? Genom att göra pengar på sitt utseende? Exakt vad är det som inte är ett föredöme i att vara modell eg.? Det skulle jag vilja att Lena Ericson svarade på.

Och vilka signaler sänder eg. föräldrarna och föreståndaren för fritidsgården till barnen? Att man ska skämmas för att man gör pengar på sitt yttre? Att det är fel att vara vacker och utnyttja det till sin fördel? Att man som kvinna aldrig ska spela på sin sexualitet för att få fördelar i livet?

Kan det vara så att föreståndaren Lena Ericson tillhör samlingen av kvinnor som förtrycker andra kvinnor som inte formar sig efter den kristna sexmoralen?

Jag har en transsexuell vän. Hon blev en gång misshandlad av ett gäng nazister. Hon slog tillbaka och bröt fingret av en av skinnskallarna. För det åtalades hon för misshandel. Åklagaren menade att våldet var framprovocerat och därför var det inte fråga om självförsvar, detta eftersom hon hållt hand med sin flickvän. Åklagaren var kvinna.

Kvinnans jämställdhet hotas inte av män. Den hotas av kvinnor som vill ta ifrån henne hennes valfrihet. Sveriges feminism handlar inte om fria val, utan om att de maktkåta feministerna vill tvinga igenom sina val på befolkningen. Den kvinna som inte håller med dem förstår helt enkelt inte sitt eget bästa. På så vis omyndigförklarar man alla de kvinnor som inte delar t.ex. deras kristna moral i frågor om sexualitet.

Det är därför sexköpslagen ser ut som den gör. Det är därför ingen prostituerad i Sverige får någon som helst hjälp, om de inte först lovar att ta avstånd från sexsäljandet. Svär trohet till statsfeminismen! Det är därför kvinnor som gör pengar på sitt utseende ses som om de går fiendens ärenden och är opassande förebilder. Kvinnans sexualitet ska hämmas. Den som använder sin sexuella makt ska bespottas och stigmatiseras.

En man som är modell skulle ingen drömma om att anklaga på samma sätt. Han är inget offer. En man som säljer sex skulle ingen drömma om att anklaga på samma sätt. Han är inget offer. Kvinnan är alltid ett offer. Alltid omyndig. Alltid beroende av staten och feminister för hon förmår inte ta hand om sig själv och ta ansvar för sina egna val. Hon väljer inte ens, enligt somliga. Hon förstår inte sitt eget bästa.

Är du trött på att ses som omyndig av feminister? Jag är.

Svensk feminism är vidrig.

Mer: Kijas upprörande website

*och liberaler som vill ha jämnställdhet också mellan könen men envisas med att kalla sig feminister behöver förstås inte ta åt sig alls av ovanstående text som helt riktar sig mot statskramande ”radikalfeminister”