Det sexualfobiska Sverige

Kvinnor som använder sitt utseende för att tjäna pengar ska skämmas. Det är något få män kan göra (de säljer inte lika bra som snygga tjejer), därför ska inte heller kvinnor göra det. Vi måste bli som männen för att få respekt! De som ändå försöker ska horstämplas och stigmatiseras så de rättar in sig i ledet. Ha inte mage att vara stolt för hur du ser ut kvinna! Du är nämligen ett offer, även när du tjänar på ditt utseende. Sådana kvinnliga yrken ska helst förbjudas, eftersom alla kvinnor som är för fula för att försörja sig på det sättet – liksom de flesta män – annars blir kränkta. Det ‘sexualiserar’ samhället och det vill vi ju inte. Sex hör hemma i sängkammaren!

Ja, ungefär så måste feministerna resonera. Feministerna och de som anställde Kija Habibzadeh i Malmö. Hon var nämligen modell och liksom modeller gjort i alla tider poserade hon ibland naken. Det var oanständigt och omoraliskt, menade vissa föräldrar som klagade och fick henne uppsagd. Sexualfobin och förtryckandet av kvinnans sexualitet segrar igen! Vet din plats som offer kvinna!

– Vi är noga när vi väljer våra fritidsledare, tar utdrag ur polisregistret och sådant. Våra anställda ska vara ett gott föredöme. Vi har ett ansvar inför föräldrarna att skydda barnen. Men hennes agerande rimmade inte in med det, därför går vi inte vidare med anställningen.

Fritidsgårdens föreståndare, Lena Ericson

Metro

Så hur är man som kvinna och modell inte ett gott föredöme? Genom att visa upp sin vackra kropp naken? Genom att göra pengar på sitt utseende? Exakt vad är det som inte är ett föredöme i att vara modell eg.? Det skulle jag vilja att Lena Ericson svarade på.

Och vilka signaler sänder eg. föräldrarna och föreståndaren för fritidsgården till barnen? Att man ska skämmas för att man gör pengar på sitt yttre? Att det är fel att vara vacker och utnyttja det till sin fördel? Att man som kvinna aldrig ska spela på sin sexualitet för att få fördelar i livet?

Kan det vara så att föreståndaren Lena Ericson tillhör samlingen av kvinnor som förtrycker andra kvinnor som inte formar sig efter den kristna sexmoralen?

Jag har en transsexuell vän. Hon blev en gång misshandlad av ett gäng nazister. Hon slog tillbaka och bröt fingret av en av skinnskallarna. För det åtalades hon för misshandel. Åklagaren menade att våldet var framprovocerat och därför var det inte fråga om självförsvar, detta eftersom hon hållt hand med sin flickvän. Åklagaren var kvinna.

Kvinnans jämställdhet hotas inte av män. Den hotas av kvinnor som vill ta ifrån henne hennes valfrihet. Sveriges feminism handlar inte om fria val, utan om att de maktkåta feministerna vill tvinga igenom sina val på befolkningen. Den kvinna som inte håller med dem förstår helt enkelt inte sitt eget bästa. På så vis omyndigförklarar man alla de kvinnor som inte delar t.ex. deras kristna moral i frågor om sexualitet.

Det är därför sexköpslagen ser ut som den gör. Det är därför ingen prostituerad i Sverige får någon som helst hjälp, om de inte först lovar att ta avstånd från sexsäljandet. Svär trohet till statsfeminismen! Det är därför kvinnor som gör pengar på sitt utseende ses som om de går fiendens ärenden och är opassande förebilder. Kvinnans sexualitet ska hämmas. Den som använder sin sexuella makt ska bespottas och stigmatiseras.

En man som är modell skulle ingen drömma om att anklaga på samma sätt. Han är inget offer. En man som säljer sex skulle ingen drömma om att anklaga på samma sätt. Han är inget offer. Kvinnan är alltid ett offer. Alltid omyndig. Alltid beroende av staten och feminister för hon förmår inte ta hand om sig själv och ta ansvar för sina egna val. Hon väljer inte ens, enligt somliga. Hon förstår inte sitt eget bästa.

Är du trött på att ses som omyndig av feminister? Jag är.

Svensk feminism är vidrig.

Mer: Kijas upprörande website

*och liberaler som vill ha jämnställdhet också mellan könen men envisas med att kalla sig feminister behöver förstås inte ta åt sig alls av ovanstående text som helt riktar sig mot statskramande ”radikalfeminister”

 • Midnattsvarg

  Mycket bra skrivet!

 • Stef Gaines

  Jag förstår inte riktigt problemet med huruvida hon skulle vara ett dåligt föredöme för barnen. Det är ju inte precis som om barnen kommer läsa tidningarna/andra medium hon kunnat vara med i.
  Får mig direkt att tänka på detta: http://www.gt.se/nyheter/1.677706

  Själv har jag som kvinna både anklagats för att vara ful och vacker. Jag vet fortfarande inte vad som är värst. Ful var under i stort sett hela grundskolan, och slutade med att lärarna hotade dåvarande mobbare med polisanmälning. Så jag antar att det var rätt dåligt. Men som ful är man bara en störning på någons näthinna. De kan lika gärna blunda och så är det inte mer med det.

  När man anklagas för att vara vacker står så mycket värre saker bakom. Om man visar sig för mycket(påklätt också) är man ett dåligt föredömme, får skylla sig själv om man råkar illa ut(eller helt enkelt förväntas råka illa ut förr eller senare), och får andra att må dåligt. När jag var ful fick jag andra äcklade någon gång ibland. När jag var vacker fick jag andra kvinnor att må dåligt. Att äckla folk kan t o m vara roligt. Att få andra att må dåligt är INTE roligt. Jag skämdes över att vara ful, men inte lika mycket som jag skämdes över att vara vacker.

  Själv anser jag att man inte bör lägga en sån stor vikt vid utseenden över huvud taget. Visst har man en viss fördel i livet om man ser bra ut, men största fördelen får man från utstrålning. Om man kan tala för sig själv, är trevlig och rolig att ha att göra med, så spelar utseendet en mindre roll, alternativt ”blir snyggare”, eller hur man ska säga.

  En flicka i mellanstadieåldern hajjade hur vidrig utseendehetsen var, och rakade av sig allt sitt hår för att se hur många av hennes vänner som stannade. Majoriteten gick, men hon gav en poäng.

  När jag själv gick i högstadiet och blev mobbad för att jag var ful, hade jag en kompis som var riktigt smal. Och hon fick höra det lika ofta som jag hörde att jag var ful. Men jag blev alltid argare när de retade henne, för det var så accepterat. Att vara smal är inte något normen anser oacceptabelt, så det var helt ok att ständigt slänga kommentarer, arga blickar, fnysningar, bara stoppa henne och fråga om hon någonsin äter riktigt mycket etc. Samma beteende mot en person med övervikt hade ju setts som rent vidrig. Lärare sa ifrån mobbarna i mitt fall, min kompis skickades till kuratorn för att de trodde att hon hade anorexia. (det hade hon inte, hon åt lika normalt som mig. I efterhand har jag hört liknande historier från både tjejer och killar som var spinkiga i yngre år)

  Nu säger jag inte att kvinnor bör vara fula och glada. Jag gillar vackra kvinnor nästan lika mycket som jag gillar vackra män. Jag har inget alls emot att folk viker ut sig, lägger upp bilder på sig, lägger ner tid på sitt utseende etc. Jag tycker bara att det vore skönt om det inte var en sådan hets om det. Och att det inte vore så acceptabelt att bete sig dåligt mot de man själv anser vara vackra.

  Det roliga är att jag har en ganska kristen moral syn på sex antar jag. Jag vill bara vara med en person och bryr mig alltså mest om vad han tycker om mitt utseende. Visst blir jag sur om han spanar in en annan tjej när han är med mig, men vafan rör hon för det? Det är väl honom jag ska säga till?

  Jag vet inte om jag håller med dig angående att det skulle vara just radikalfemenisters fel. Jag anser snarare att det är hela samhället, i vardag, media, etc. Allt i små oskyldiga doser som i sig verkar helt harmlösa, från alla håll.

  Mycket om medias bild som trycker på att kvinnor har ett ansvar för sitt utseende och beteende. Bara som kort exempel: actionhjältinnor. I många filmer hamnar de i den där fällan om att de ska vara kickass på alla uppgifter, slåss, intelligens etc. OCH vara snygga. Just det här med att vara ”feminin och vacker, kvinnas plikt yadda yadda” belyses av ingen som helst anledning. De blir offer, för de blir tillsagda om något de inte kan rå för(att de föddes med fitta). Skittrist verkligen. Exempel på filmer som gör mig deprimerad: ”mitt super-ex”, ”get smart”, ”thomb rider”. Deras actionhjältinnor hade kunnat vara kickass. Se bara Angelina Jolie i ”Wanted”. Hon är det hetaste som någonsin gått på två ben, och ingen muddafukka vågar säga det till henne. Hon får inte ens en komplimang i filmen, hon går bara runt och är snygg, och framförallt KICKASS. (hennes kompetens och tuffhet bidrar mycket till hennes snygghet också)

  Samma sak när killar stolserar över att de dras till något som de tror att tjejer skäms över. Därför är de så fina människor när de runkar till t.ex. små bröst. Och det är något vi bör veta att de gör, så kan vi vara stolta över dem. Och kanske samtidigt tacka dem för att de aldrig sa hora. Vi ska ständigt vara medvetna om hur stor roll en kvinnas utseende spelar. Och hur hon än gör så ska hon skämmas. Vare sig hon inte räcker till, om hon går in i normen, om hon inte är tacksam över att hon inte mobbas. etc.

  Så vad kan man göra? Man kanske kan säga ifrån när folk jämför folks utseenden? Man kanske kan gå ivägen när någon blir nerklankad på angående sitt utseende(vare sig hen är tjock, small, ful eller snygg). Man kanske kan säga ”vad var det du just sa?” när någon säger ”Hon har tajta kläder trots att hon inte borde ha det, med tanke på hur fet hon är” Och man kanske kan anmäla folk som avskedar eller stänger av folk utan några vettiga grunder.

  Människor ska inte uppmuntras att skämmas över hur de ser ut. Punkt.

 • kinkym32

  Det är inte lätt. För de flesta människor är sex väldigt tabubelagt.
  Det är väldigt känsligt speciellt då barn är inblanda på ett eller annat sätt.

  Hur föreståndaren själv tycker spelar nog ingen roll. Varken hon eller någon annan för den delen vill ha några rubriker eller ” skandaler”. Ingen vill gå ut och försvara något som kan uppfattas som tvivelaktigt av många.

  Alla väljer den smidigaste och enklaste vägen.

  Beträffande åklagaren och den rättegången, så är något väldigt fel. Att hålla handen med någon har absolut inget med saken. Sakförhållande är en annan sak. Vad åklagaren åtalade på är att hon påbörjat sin attack efter att nödvärnsrätten upphört, då blir hon angrpiparen.

  Konstigt ändå att inte nödvärnsrätten var utsträckt i tid, för vad jag kan se så fanns ju hotbilden kvar ?

  Sen feminister i sig är ju ett väldigt konstigt släkte.

 • Daniel Wijk

  Jag skulle vara otroligt förvånad om dom någonsin funderade över att det vore diskriminerande mot män att det är svårare att sälja sex om jag ska vara ärlig.

 • ST

  ”Svensk feminism är vidrig.”

  Feminism i sig är ju bara den exakta motsvarigheten till manschauvinism, så hur skulle då feminism inte kunna bli lika vidrig?

 • Trackbacken uteblev av någon anledning, jag länkade hit från filosofiposten. Det var på tal om att inte hålla på att peta i andras livsval.

  Marcus Fridholms senaste bloggpost..This is heavy shit! Filosofi, moral och ideologi…

 • daniel

  jag har länge hävdat att feminism inte har någon plats i politiken just för att man inte kan uppnå jämställdhet genom att endast titta på kvinnans situation. men så fort man yppar den åsikten för en självutnämd feminist så kokar blodet i dem och man får höra viken mansgris man är.

 • Nedmyr

  Skitbra skrivet! Är så otroligt trött på alla feminister som bara ökar klyftorna mellan könen!

 • Sonkei Utterlat

  Intressant post. Känns något svart-vitt bara det du skriver. Håller nog inte med dig om att paletten är riktigt så nyansfattig. Visst finns förtrycket från stat och politik som en realitet (mängder av forskning kan backa upp dig bland annat) som ersatt förtrycket från mannen. Men det går med relativt enkla metoder att arbeta bort. Ett beroende ersätts lätt av ett annat dock…

  Valfrihet är bra men då ska vi också utgå från det. I gråzonen mellan den frigjorda och självförverkligande nymfomanen som respekterar sig själv och som trivs med att knulla för dollar och den frigida, neurotiska och feminst-förtryckta nuckan finns 100 miljoner gråtoner. Du missar de flesta när du målar allt i svart och vitt.

 • Robert

  Ja, sexköpslagen är en jantelag genomdriven av mindre attraktiva kvinnor. Detta är tyvärr den bistra och simpla sanningen… De vill beröva oss alla på vår frihet.

  Roberts senaste bloggpost..Storbritannien, Danmark, och Finland