Blomberget i media

Media skriver om blomberget som växer hemma hos makarna Wallis.

Och fler kommer säkert dyka upp!

 • jlund

  Fint.
  Vi var många som lyssnade på uppmaningen men det blev ordentlig fart först efter postningen med adressen. Trevligt initiativ.

  Nästan så man kan plocka fram en tår när man läser om responsen, lite som i fallet med Camilla Lindberg.

  Hmm, i det fallet, och kanske även detta; blommor vissnar, nice av yodo att plocka fram alternativ. Nästa gång: vad finns det mer än blommor, nallar och choklad som man kan skicka direkt via hemleverans?

 • Xaerim

  Underbart att kunna vara en väldigt liten del av något väldigt stort.
  En spontan reaktion som visar på kraften, farten och fildelarmentaliteten bakom den kedja av händelser som snabbt ledde från att en delad idé blir till en genomförd handling.

  Den spontana idén, sökandet av information, spridande av information, hur rollerna fördelas och människor samlas för att visa styrkan bakom den gamla, nötta sloganen: ”Sharing is caring”.

  Helt enkelt underbart.

 • Chrisse

  @ jlund Håller med om att det kan vara bra att ha en ”skickbara-prylar”-lista för kommande tillfället. Men här är det bra med blommor
  Görel Wallis har förstått ”Sharing is caring” för hon har meddelat att hon kommer att dela med sig av blommorna till alla som bor i deras seniorboende. Tänk så många som kommer att få glädje av det. Många som säker bara förknippar hela rättegången med ”stöld” och annat jag inte orkar upprepa

 • jlund

  @ Chrisse Det har du rätt i, gott att de kommer till fleras glädje.

  Det är inte helt lätt att hitta olika ”skickbara-prylar” men en ganska omfattande lista över olika presentkort kan man t.ex. hitta på http://www.presentkorttorget.se Kanske ett trevligt tillskott till alla blommor och björnar, vet dock ej om man kan lämna hälsningar men skam vore annars.

 • jlund

  Jodå, där finns alla möjligheter till hälsningar, även med vafritt foto.

 • Daniel

  sharing is caring