Pirater i EU 2009!

Det är uppenbarligen så att det regnar ner en strid ström av idiotiska direktiv från eu. Tvång att vi ska stifta idiotlagar som vår bredarslade regering villigt tar emot! Och när tvånget inte finns från EU, så gör man ändå villigt det man var emot i opposition (som med FRA).

Det finns bara ett sätt att stoppa detta och det är inte i munnen. Nej, i Bryssel kan ingen höra dig skrika, det måste dit pirater som på första parkett kan tala om för dessa digitalt efterblivna och oinformerade människor om vad dom egentligen ställer till med.

Därför röstar jag på Christian Engström, Piratpartiet i EU-valet 2009.

Det här är det första av två viktiga val, där du måste delta och visa din röst. Om du inte var med på gatorna när vi protesterade mot FRA, ta nu ditt ansvar och rösta på Piratpartiet i EU-valet! Om du reagerade för sent när IPRED kom smygande runt hörnet bör du känna till att Piratpartiet varnade för IPRED redan i riksdagsvalet 2006! Nu står Teledatalagringsdirektivet (TDL) inför oss och regeringen skyller som vanligt på alla andra än dem själva när dom stiftar ännu en rättighetsvidrig lag och för oss ännu ett steg närmre övervakningssamhället. Och serien av vidriga lagar tar inte slut där!

Om detta ska ta stopp måste pirater in i Bryssel. Vi måste på plats stoppa dessa vansinnigheter och vända utvecklingen för EU, från en byråkratisk fascistskapande maskin till en union för frihet!

Fri att göra om, sprida och använda efter behag:

Fler om detta:
Christian Engström – Rösta nej, Karl Sigfrid!
Klara – Du är pirat