Vad är fel med porr?

Jag förstår verkligen inte. Porr konsumeras i överflöd och har drivit utvecklingen av både videobandspelare och Internet. Varenda man och hälften av alla kvinnor porrsurfar, så vadan detta eviga hyckleri så fort det rör sig om TV?

TV4 köpte upp Canal+ och fortsätter sända porr på nätterna. Eller ja, hårdporr som det också kallas. Skillnaden på ”hård” porr är om man visar könsorgan eller inte. Personligen tycker jag det borde vara grundkriterium för att överhuvudtaget definieras som porr. Visar man inga könsorgan så är det för helsike inte porr någonstans utanför religiösa moralisters föreställningsvärld.

Men moralisterna gormar nu om att detta är hemskt och att ”Tv4 är en familjekanal”. So what, får föräldrar inte titta på porr? Det sänds ju efter 12 på natten och då ska ungarna sova. De flesta föräldrar gör det förmodligen också och porrsurfar istället kring kl 22, men om nu nån stackare faktiskt är låst till TVn som enda porrkonsumtionsform så är det väl inte hela världen om man kan se porr där också den tiden på dygnet? Är det verkligen en ”moralisk” samhällsfråga?

Detta påminner mig om när ”feminister” skrek i media om att hotell borde sluta erbjuda porr på hotell-TV. Riktigt varför begrep jag inte då heller, annat än att jag förstått att feminister i detta land är moralkonservativa och emot allt som har med sex att göra. Precis som man är emot strippklubbar och sexhandel är man också emot pornografi. Det spelar ingen roll att de inte själva påtvingas detta av andra, de är inte nöjda förrens de får förbjuda också alla andra att konsumera detta.

Sen kommer förstås massa tomma floskler där de inte tycker sig behöva bevisa någonting, bara påstå massa saker och använda guilt by association-resonemang:

Men, porrindustrin är långt ifrån så oskyldig som Scherman verkar tro. Det handlar om ett hänsynslöst utnyttjande av utsatta människor. Steget från porrindustrin till prostitution och trafficking är inte långt. Varje år transporteras mellan 400 och 600 kvinnor till Sverige, samt ett okänt antal barn för att utnyttjas som slavar. Den internationella människohandeln ökar, the International Labour Organisation, ILO, beräknar antalet utsatta till flera miljoner varje år och mörkerantalet är stort. Majoriteten av de drabbade är kvinnor och barn, nära hälften utnyttjas för huvudsakligen sexuella ändamål, som sexslavar i västvärlden. Det här barbariska slaveriet är ofta nära kopplat till porrindustrin, prostitution och annan grov organiserad brottslighet som ger stora vinster.

Det är förstås rent nonsens! En stor del av all porr som produceras är amatörporr, den omsätter inte mycket pengar annat än indirekt, eftersom de som gör porren är obetalda amatörer. Utöver det har vi hur många gratis-siter i YouTube-snitt som helst där man kan se porr gratis. typ xhampster, youporn, etc. Utöver det finns förstås också individuella porrstjärnor med medlemssiter där man kan prenumerera på nytt material om man är lite mer finsmakare och vill bespara sig en massa tid att leta efter just det material som tilltalar en.

”Nära kopplat”, hurdå? Barnporr finns inte kommersiellt, det är något som sprids bland entusiaster i slutna kretsar.

Och det räcker inte med att vara kvinna för att göra porr! Vilken kvinna som helst kan sälja sex (till lågt pris nog), men när du ska göra porr konkurrerar du med gratis och då räcker det inte att se bra ut. Det är helt irrationellt att använda sig av sexslavar som inte kan visa entusiasm för vad dom gör i film när du kan producera porr relativt billigt. Tanken är absurd och går bara ihop i dessa förvirrade moralkonservativa människors hjärnor eftersom dom i grund och botten är emot allt som har med sexuell frigjordhet att göra.

För dem är porr lika fult som sexhandel och det är inte något större övervägande som ligger bakom deras ivriga ihopblandande av människohandel och barnsexslaveri.

Jag tycker Tv4 borde börja sända porr på nätterna också ist för dessa oändligt tråkiga tv-program där det roligaste som kan hända är att någon mens-kräks.

Andra om detta: Tianmi, Genusnytt, No size fits all, Malin Westerberg, Ylva-Maria Thomson,