Allt är bögarnas fel!

Är man feminist är världen simpel. Alla personliga brister kan skyllas på män. Valt implantat som visat sig otillförlitliga tillsammans med tiotusentals andra kvinnor? Det är Bingo Rimérs fel.

Jag vet inte vem Natalia Kazmierska är, men hur hon fått anställning på en tidning övergår mitt (uppenbarligen i egenskap av kvinna något begränsade) förstånd. Det är klart, feministerna brukar ju knappast vara den intellektuella eliten. Det är ingen slump att genusforskningen i Norge inte längre finansieras offentligt efter att deras sektlika beteende uppdagats av en granskande dokumentär.

Vi väntar spänt på att de svenska ”genusforskarna” ska få gå igenom samma kritiska granskning, så kanske detta tvångsfinansierade vansinne kan få ett slut nån gång.

Att skylla ifrån sig alla sina egna val på ”samhällsstrukturer” och abstrakta kollektiv som ”män” är måhända väldigt bekvämt, men vad säger det egentligen om feministernas kvinnosyn?

Kvinnor är uppenbarligen likt en skock får ett kollektiv styrt utan individuell tankeförmåga, som följer minsta motståndets lag och som i brist på en myndig person inte kan anförtros med beslut över sitt eget liv. Eftersom män är onda så ska denna myndighetsperson i feminismens värld istället ersättas av staten och lagstiftning.

Har man inget förnuft så kommer ingen lagstiftning i världen att hjälpa. Man kan inte förbjuda idioter från att fatta korkade beslut, de är alldeles för påhittiga!

Fast som tur är så lever ju feministerna i en fantasivärld. Kvinnor är nämligen precis lika kapabla att fatta beslut som män. Vi är inte offer för någon maktstruktur som vi inte är delaktiga som männen i att skapa själva.

När det gäller utseende är det bara titta på vem som märker detaljerna i ditt utseende först. Din manliga partner, eller dina väninnor? De flesta män märker ju knappt om man bytt frisyr, än mindre vad du har för smink, detaljerna i dina kläder etc. Nej, de kritiska blickarna och dem du egentligen klär upp dig och snyggar till dig för är medsystrarnas kritiska blickar.

Så sluta beskyll personer som Bingo Rimér för bimboidealen. Det är kvinnor som vill se ut så, därför att det råkar vara det ideal som råder just nu. Och det kommer förstås ändras med tiden av ingen annan anledning än att ideal måste ändras för att man ska kunna sticka ut. Och det är just att framhäva sig själv i den sociala hierarkin som det handlar om.

Bland andra kvinnor.

När jag valde förstora mina bröst (vilket jag gjort två gånger) så var det för att jag själv är tänd på stora bröst. På att ha dem och på att se dem på andra. Jag ångrar det inte alls. Om jag hade haft oturen att välja PiP-implantat så hade jag ångrat det valet, inte operationen i sig (men jag hade aldrig litat på något franskproducerat, silikonimplantat eller annat).

Sen de som klagar på att de inte har råd att ta ut implantaten osv. Det kan göras med lokalbedövning för några tusenlappar.

Om man spenderar sina sista pengar på en skönhetsoperation så har man konstiga prioriteringar. Det är dumhet, inte kvinnlighet som är boven.

Till sist undrar jag, om silikonimplantat är mäns fel, vems fel är det då när män proppar i sig anabola för att få onaturligt grova muskler? Bögarnas?

Mer om detta hos: Genusnytt
 • Ninni

  Att skylla ifrån sig alla sina egna val på “samhällsstrukturer” och
  abstrakta kollektiv som “män” är måhända väldigt bekvämt, men vad säger
  det egentligen om feministernas kvinnosyn?

  Precis så. Och hur hämmande för unga kvinnors utveckling är det inte att förmedla en kvinnosyn om hur kvinnor är stackars offer för ”en samhällsstruktur” och ”de hemska männen” som kommer utgöra ett hinder för dom? Snacka om att skapa problem som inte finns.

  /Ninni

  • Ja, verkligen. Det som stör mig är hur feministerna är helt blinda för att det enda dom vill göra är att byta ut patriarkatet män mot patriarkatet ”staten”. Dom säger i klartext ”kvinnor är inte mogna ta ansvar för sina egna handlingar, därför måste staten skydda dem från sina egna korkade beslut”. Det enda sättet att ha ett jämställt samhälle är att alla är lika inför lagen. Inte genom att lagstiftare försöker kompensera för upplevda brister i hur människor behandlar varann utanför lagens ramar.

 • Dolf

  Härligt uppfriskande inlägg, glad att det finns ”bimbos” som tar ansvar för sig själva. Jag tycker sjjälv att det obegripligt att någon utsätter sig för operativa ingrepp av rent utseendemässiga skäl (ja, med undantag då för människor som av någon anledning då verkligen har ett vanställt utseende, det är begripligt).
  Och dagens sanning: Man kan inte förbjuda idioter från att fatta korkade beslut, man önskar fler insåg denna självklarhet. 
  Sist men inte minst, De flesta män märker ju knappt om man bytt frisyr, än mindre vad du har för smink. Om jag är representativ för de flesta män (vilket jag inte är normalt, men i just det här fallet stämmer det nog) så är vi män ganska omedvetna om hur utseendet och skönheten skapas, vi ser inte detaljerna, men vi plockar upp helhetsintrycket. Jag drar mig till minnes när jag en gång komplimenterade en ung kvinnlig vän (inte flickvän) för hennes naturliga skönhet, jag upplevde hennes personlighet som naturlig och okonstlad och kunde inte föreställa mig att hon använde sig av kosmetika, och jag kläckte ur mig något om att jag tyckte att hon var otroligt fin trots att hon inte använde kosmetika. Varvid hon vek sig dubbel i ett fnissanfall, och mellan fnissattackerna gav min verklighetsuppfattning en behövlig justering.

  • Ja, haha det stämmer förmodligen! Detaljerna är det främst vi andra tjejer som ser. :)