Återinför valmonarki

”Svenska folket” vill tydligen ha ett kungahus. Jag vet inte hur djupt den kärleken sitter, förmodligen inte i närheten av nyårsfirande och kräftskivor, men kanske nånstans i nivå med Kalle på julafton för oss födda på 80-talet?

Vi som ser på skiten för att våra föräldrar tjatar och man vill inte förstöra deras idylliska syn på en tradition från en svunnen tid när det pga av kommunisterna bara visades amerikansk tecknad film på TV en dag om året; Julafton. Idag kan ju varenda unge tanka ner varenda Kalle Anka-film och knarka Disney till död-dagar…

Men när nu Kungen nyttjar dödliga nöjen, strippklubbar, sex och har otrohetsaffärer så sjunker populariteten något och nu verkar många vilja att hans dotter Victoria tar över istället.

Själv tycker jag vi ska återinföra en valmonarki, sådär som det var innan Gustav Wasa införde arvstron (och förstatligade kyrkan för att få plundra kyrkor på ädelmetaller).

Valet ska föregås av en Fröken Sverige-tävling, sen får svenska folket ringa och sms:a in och rösta på sin favoritkandidat. Ärligt talat, vad gör Knugen som inte vilken svensk blondin som helst klarar av?

Åka runt och vinka, le och klippa band samt då och då uttala sig om meningslösa hjärterfrågor som att vi måste rädda delfinerna (eller skjuta vargarna, i Kungens fall).

Ett år är väl ungefär vad en normalbegåvad människa står ut med denna hjärndöda syssla och sedan är det dags för omval. Det finns ingen som helst anledning att ha en inavlad halvfransk-brasiliansk-tysk familj som lever på socialbidrag där den ena efter ett helt liv i Sverige fortfarande talar med brytning och den andra inte ens kan ljuga trovärdigt i TV och ger ett konstant intryck av att ha tappat bort sin porrsamling och hoppas hitta den innan någon annan gör det…

Givetvis ska statschefen utöva sin tjänst i folkdräkt.

Vem hade du röstat på?

Victoria och Robert

Googlad "blondin + folkdräkt"