Våldtäkter och antisemitism i Sverige

Men det beror inte på att vi tagit emot så mycket muslimer. Även om just judehat verkar vara den enda fråga som förenar mellanöstern utöver hatet mot USA. Och även om överfallsvåldtäkter i stort sett bara begås av muslimer i Norge. Sverige är unikt. Här är alla orsaker politiskt korrekta – och sen ignorerar vi avsiktligt etnicitet när vi undersöker statistiska samband, vilket kan va en orsak. Vill man inte se så ser man inte.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=zZtc2ma2GEQ

 • kontakt

  Vad är det vi inte ser, menar du?

  • Att islams kvinnosyn och att i stort sett bara muslimer begår överfallsvåldtäkter har ett samband.

   • Oliver Oxenfriis

    Jag är lite nyfiken på vilka det är som våldtar männen och hur det egentligen är ställt med manssynen i deras respektive ursprungskulturer. Och jag kan inte riktigt låta bli att fundera på hur det kommer sig att de 50% av överfallsvåldtäktsmännen som utgjordes av etniska norrmän/europeer/amerikaner tvärt slutade våldta folk i Oslo efter 2004 (källa: http://www.stoppavaldtakterna.nu/statistik%20Norge.html)
    Frågor, frågor, frågor…

 • K-SATANAS

  Tja …gör man som strutsen .. så. Troligtvis är det något stort fel på Norge också… Danmark vet vi ju är helt vrickade. Finnarna är ju som dom är.
  Tacka vet jag Sverige. Guds bästa skapelse någonsin. Det bästa land på denna jord.

  Problemet med muslimer och våldtäkter är snart löst. Om 20 år är det lag på burka i detta land också och då har vi löst problemet.