Oskorei om Piratpartiet

Oskorei har skrivit en intressant analys av pirater i allmänhet och piratpartiet i synnerhet. Rekommenderad läsning för den som vill ägna en stund åt reflektion.

 • Pingback: Tweets that mention Oskorei om Piratpartiet » gothbarbie's blog -- Topsy.com()

 • Eliza

  Hej, Jag har en fråga ”off topic”. Inser att detta är en privat fråga men jag frågar med anledning av dina youtube-sidor där du visar hur du tar sprutor som hämmar upptagande av testosteron och förklarar varför du valt ”no-op”. Blir man inte impotent av hormonerna? När jag läst om hormoner (på wikipedia) står det att bland det första man märker är att förmågan till erektion försvinner. Men du säger att en av anledningarna till att du inte vill ”operera om dig” totalt är att du uppskattar penetrerande sex med kvinnor. Kan du förklara?

  Hälsningar
  Elizabeth

  • admin

   Jag vet inte om det är kombinationen med östrogen som gör det, men jag fungerar där nere. Det är lite trögare än innan, men impotent är jag iaf inte. :) Däremot får man ingen utlösning, för det produceras ingen sperma.

 • Amarso

  Intressant? Tja… Faktariktigt, njae. Ett sätt att få PP in på ett positivt och konstruktivt spår igen? Knappast.

  Jag läser hur mycket negativt och pessimistiskt som helst i det där blogginlägget. Bl a väldigt pedofilihatiska och fördomsfulla resonemang.

  Lite som att ”PP, akta er för att 'stötta' pedofilerna!”.

  Misstänksamhet mot PP's politik och agendor riktas åt alla håll, känns det som.

  Så min reflektion efter inlägget är att ”OK, så här missuppfattar en hel del säkert PP nu”.

 • gothbarbie

  Jag vet inte om det är kombinationen med östrogen som gör det, men jag fungerar fint där nere. Däremot upphör produktionen av sperma, så det är relativt kladdfritt. :P Jag vet fler som fortfarande kan få erektion, fast de spontana erektionerna försvinner, så det är nog väldigt individuellt hur mycket detta påverkas. Det finns inte heller ett påtryckande behov av att regelbundet 'tömma sig', så sexdriften blir mindre aggressiv.

 • K-SATANAS

  För den som vill kasta bort sin röst så… fanns en gång ett parti som hette Kalle Anka partiet..dom hade heller ingenting…förutom ett lustigt namn.

 • K-SATANAS

  Och Amarso, jag vill inte kasta sten på den som ligger..men du måste nog inse att det inte kommer att finnas något pedofilparti i detta land..någonsin,, så din enda anledning till att rösta på PP kan du nog glömma.

 • Eliza

  Tack för ditt svar. Då förstår jag bättre.

 • Amarso

  Vad vet du om det? Kan du spå? Jag tror på sanning och rättvisa. Men så länge folk är hatiska och vägrar ta fakta, tolerans och insikt före magkänslor så är allt dömt att misslyckas.

  Men jag vet ju att du anser att pedofiler inte ska ha några rättigheter eller utrymme.