Tack!

Min blogg har varit nere den här veckan, tillsammans med alla övriga sajter på mitt webhotell. Anledningen är att jag inte hade råd betala för nästkommande 6 månader.

Även om jag aldrig varit rik så brukar jag inte ha problem betala mina räkningar (jag har aldrig varit hos inkasso eller fått någon betalningsanmärkning), men denna månad blev lite annorlunda. Eftersom jag flyttade så ville min f.d. hyresvärd ha lägenheten återställd. Då jag haft djur, samt tapetserat om så var det slitage på golv och sedan ville hyresvärden ha en mer ”neutral” färg på väggarna i mitt f.d. sovrum. Lila dög inte. :P

Tack alla ni som varit vänliga nog att donera, stort eller smått!

Så, jag köpte färg och målade allt vitt. Men det blev inte bra nog, enligt hyresvärden, så jag fick vid utflyttningen krav på mig att bekosta inte bara två nya golv utan dessutom omtapetsering i två rum. En nota på totalt 13 000. Eftersom jag är arbetslös och inte har någon inkomst alls just nu efter flytten, så sket de sig ganska rejält ekonomiskt.

Bland alla utgifter så räckte helt enkelt inte sparpengarna (jag ser alltid till att ha ett konto med sparpengar för oförutsedda utgifter) och webhotellet med alla mina websiter (gothbarbie.se, raggmail.se, forum.transsexualism.se mfl) blev suspenderat efter uteblivning betalning.

Tack vare upprop hos ett par vänliga bloggare fick jag dock in donationer så jag nu ska ha råd betala fortsatt för mitt webhotell!

Det gör mig jätteglad och oerhört tacksam att få det här stödet. Det handlar alltså inte bara om mitt personliga nöje i bloggandet, utan också om de övriga projekt jag huserar, t.ex. forumet för transsexuella som jag vet varit till stor hjälp för många människor.

Tack alla ni som varit vänliga nog att donera, stort eller smått! Pengarna kommer gå till webhotellet i första hand och i andra hand att betala av min skuld så denna situation förhoppningsvis aldrig ska återuppstå.

Jag söker också nytt jobb för fullt och förhoppningsvis ska det ge resultat. Nu när jag är i stort sett fri från ångest och har tagit körkort känns det som nästa naturliga mål är att hantera en anställning så jag kan få lite mer ekonomisk trygghet och stabilitet.

Men nu är det bloggande som gäller! Ni anar inte min frustration över att bara haft Facebook som publiceringsverktyg de senaste dagarna…