YouTube-favoriter

Jag har ett antal favoritkanaler på YouTube som jag tänkte dela med mig av, i förhoppning att även ni ska dela med er av era favoriter. Kanske finns det någon riktigt bra kanal där ute som jag helt missat?

Här följer mina favoriter!

Religion/ateism

richarddawkinsdotnet – Richard Dawkins, författare och biologiprofessor som skrivit titlar som The God Delusion. Massa dokumentärer, debatter och dyl.

DailyHitchens – Christopher Hitchens, författare och debattör med en talang för sarkasm, skrivit titlar som God is not Great. Debatter, föreläsningar etc.

patcondell – Pat Condell, ateist och komiker som argumenterar främst emot islamiseringen av Europa i allmänhet och Storbritannien i synnerhet.

thunderf00t – Fysiker och ateist som argumenterar främst emot kreationism.

TheThinkingAtheist – En kanal med välproducerade videos som argumenterar emot kreationism och religion, kristendom i synnerhet.

Liberalism

misesmedia – Lite tyngre föreläsningar om allt möjligt (Ekonomi, Liberalism, Filosofi) från Mises Institute (liberal tankesmedja).

peacespeech – Har massa videos med Ron Paul, libertarianernas främsta kandidat i presidentvalet 2008.

Övrigt dokumentär

TEDtalksDirector – TED.com:s kanal på YouTube. Massa föreläsningar om allt möjligt, av experter inom olika vetenskapliga områden.

Djur

zakgeorge21 – Zak George, host för Animal Planet:s program Superfetch som ger massa tips för hundträning!

Underhållning

kandeejohnson – Makeup Artist som ger massa bra tips om smink! Dessutom är hon vansinnigt söt.

goonieman86 – Nick Pitera:s kanal. Sjunger helt awsome.