Välkommen Xena!

Imorgon blir det tillökning i familjen! Lilla labradorflickan Xena kommer och joinar mitt hem, en 12 veckor gammal valp. Idag var jag med Micke och handlade halsband, koppel och en liten madrass för henne att sova på. Längtar massor till imorgon! :D

Katterna är redan vana vid Mickes hund Zeus, så det ska nog inte vara några problem med dem. Xena [eng uttal: ”sina”] verkade pigg, nyfiken och ganska orädd när hon hälsade på Zeus igår medan hon glatt studsade runt i snön och nosade överallt där hon kom åt.

Xena - Princess Warrior

Eg. var det tänkt att hon skulle bli avelstik, så hon har en fin stamtavla. Efter några veckor utvecklade hon dock oväntat ett mindre överbett, som förmodligen kan växa bort, men kenneln vågade inte ta chansen, så nu blir hon sällskapshund istället. :)

 • smen

  Hundar med sluttande skalle och överbett är inte att lita på :)

 • Andreas Eriksson

  För att inte nämna svarta…

 • Hon måste ju matcha matte, klart jag ska ha en svart hund! ;D

 • Vad roligt med en hundvalp! Den första tiden är ju så mysig (för det mesta) men hjälp vad fort den går! Supersöt är hon!

 • Vackert! :) Min hund heter Xena också, är labbe i henne med ;)
  Mysiga är dem! Have fun :)
  .-= maloki´s last blog ..Mitt kandidatlyft #4 =-.

 • Karo

  Stamtavla… jo tjena! Ett av de dummaste påhitten som finns det där med raser o grejor. Kanske dags att begära stamtavla av hundägare istället? :p Jyckar ska vara söta, snälla och sällskapliga. Sedan spelar resten ingen roll! Morr!