Valborg!

Det var en mycket trevlig Valborg i år! Jag spenderade den med vänner och bekanta i Uppsala, tillsammans med resten av alla Svenskar under 30 kändes det som. Vi hade picnic i Slottsparken med ett gäng från Darkside. Hanna Wagenius kom förbi och jag fick en kram (mohaha) och pratade lite.

Även vovvar gick med spritflaskor i munnen

Det var galet mycket folk ute och även en hel del poliser, men stämningen var lugn, festlig och vänlig. Jag stormtrivdes. Trots molnig himmel var det rätt varmt ute. Inte förens senare på kvällen kom en kort regnskur, men då hade vi hunnit in och hade lite filmmys med gårdsdisco utanför.

Kl 1 tystnade det, förmodligen för att polisen kom och sa till dem.

Jag hade lyxen att min älskade vän Lilian agerade privatfrisör och satte upp håret på mig, såhär fin blev jag! Hon agerade dessutom fotograf, vilket hon är väldigt duktig på – så det blev några fina bilder jag gärna delar med mig av. :)

Allt totalt en väldigt mysig valborg! Hoppas ni också hade kul, berätta gärna om ni var med om något särskilt äventyr!

 • asemah

  Åh, riktigt snygga bilder! :)

 • Det var sjukt trevligt att träffa dig! Lova att höra av dig nästa gång du har vägarna förbi och lite tid över! :-)

 • gothbarbie

  Det ska jag absolut göra, detsamma gäller dig om du råkar snubbla över Västerås nåt! :D

 • Adrina Wennström

  Synd bara att det var så kallt på valborg. Men det var i alla fall kul att se/träffa dig även om jag fick tunghäfta (vet inte om det var kylan som frös fast tungan på mig eller blyghet (-^_^-) )

 • Adrina Wennström

  Jupp det var jag, Försynt och tystlåten som alltid kring nya personer (jag hade bara träffat 4 av alla som var där innan, varav en var min syster) ^_^

  Jag ångrar lite att jag inte stannade kvar längre i slottsbacken.

 • twiggins

  Åh vad fin du var :D

 • gothbarbie

  Ah, det var du! Jag tyckte du såg bekant ut, men kopplade inte riktigt. :P

 • K-SATANAS

  Förutom två rabiessmittade hundar och piss på golvet..jättemysigt så lugnt och skönt. Inte en människa i närheten bara två vilddjur :-)