Dunderdumt

Katie Price, även känd som Jordan är förmodligen Storbritanniens mest kända sexobjekt. Därför kan man ju tycka att när en 13årig pojke tillsammans med sin mamma går för att få en autograf av henne torde de vara tämligen överrens om varför de är där och vad de kan förvänta sig.

Ändå blir mamman upprörd och sonen ”chockad” när han får en sexuellt anspelande hälsning i textform. Ja, om vi ska tro Expressen iaf. Tillåt mig tvivla.

”Till Jack och våta drömmar. Jordan.”

Mamman hade väl levt under en sten och insåg först på plats vem Jordan var och sonen, uppfostrad med ett moraltroll till mamma tordes inte annat än instämma. Påminner mig om moralkärringarna i South Park.

"Vadå? Porrig hälsning? Jag?"
 • K-SATANAS

  Hon är väl söt. Klart som fasiken att grabben har henne som runk objekt, var ju därför han ville träffa henne.
  Är helt övertygad om att han har gömda bilder på henne.
  Men mamman har rätt i en sak. Hade det varit en man som skrivit samma till en 13 årig tjej, så hade det nog tagit hus i helvete och blivit skogsbrand.

 • Anonym

  Ja, kvinnor är ju alltid offer. Särskilt när det kommer till sex. :P Bara barn är mer offer.

 • Andreas

  Tycker mig se vissa likheter med bloggdrottningen själv i den bilden, fast hon står sig slätt mot dig :)

 • Amarso

  Haha. Storbritannien upphör aldrig att förvåna med sin äckliga, pryda, kristna inställning… De är lätt i topp 5 vad gäller moralpanik när det handlar om barn och sex. Deras tidningsartiklar om sådant är oftast färgade av subjektiva ord som ”perverst”, ”sjukt”, ”vidrigt”, osv. Det är som att de vill stå ut på något sätt, med sin hysteri. Lite Oprah-känsla där, liksom. Eww.

 • Anonym

  nja, hon har vackrare ansiktsdrag än mig, men tack! :D

 • Andreas

  Bah, det är ju bara en massa spackel ju.
  Om blickar kunde döda.. http://lh5.ggpht.com/_SmEmajo34B4/S_RhJpp-i6I/AAAAAAAAA60/hHz0iV4kgL4/s800/DSC_3678-2.jpg