Segdag

En del dagar vill man bara stanna i sängen. Jag har rätt ofta sådana dagar. Särskilt nu när det är  vinter och sängen är det enda som skyddar mig från att ständigt frysa.

dscn1505
Bara lite till?

Idag var jag dock ner en sväng på stan. Köpte ett par skor, örhängen och hårtoning. Jag brukar köpa hårfärg, men den fastnar inte i mitt hår, som verkar ha nån slags hair color resistance of cleanliness inbyggt. Så, nu provar jag paradoxalt nog hårtoning ist. Vi får se hur det funkar.

Hårtoning
Hårtoning

Och sen ett par skor då. Jag gillar klackar, men jag blir lång. Killar borde inte få vara under typ 185. Det hade varit mer praktiskt. :/

Nya skor
Nya skor

Snyggare på, men svårt fota sig själv… Fick nagelgrejs från posten också. Det gör naglarna starkare och eftersom jag alltid har långa naglar så kändes det som en bra grej att köpa. Enligt en vän funkar de jättebra. :) Hoppas de inte går av lika ofta nu. Det ser ut som nagelack. Man bara penslar på.

Imorrn ska jag hämta ut byxorna och hårgrejset jag beställde från Odium förra veckan. Tänkte göra det idag, men vi åkte hem och åt pizza ist! Är allmänt orolig för mitt hår just nu. Det känns som jag tappar mer hårstrån sen jag började på progestronet. Jag skulle vilja kolla min testosteron-nivå igen. :/

Nåväl. Nog med personligt grejs. Nu ska jag ta mig en stor kopp te.