Plastikkirurgi – nosejob?

Det är svårt få tag på människor som opererat näsan i Sverige och som kan rekommendera en läkare för det, har jag insett. Bröst var enkelt. Det är fler som gör dem och därav finns gott om erfarna personer att rådfråga och få tips av och kritik av olika kirurger.

Näsor är svårare och samtidigt så känsligt. Det styr verkligen helheten av ansiktet väldigt mycket och känns otroligt viktigt att det blir snyggt.

Helst hade jag ju haft samma kirurg som för boobsen (Anders Liss), men han är inte näskirurg, så det sket sig. Så då är frågan var man ska vända sig. Jag håller på att kolla upp en Igor NiechajevLidingökliniken. Han verkar väldigt erfaren och så vitt jag kan se på hemsidan så är resultaten bra (iaf dem de valt visa upp… som alltid).

När man ser profilen på min näsa är det inte svårt se vad jag vill förändra. Framifrån är jag nöjd, det är profilen jag inte gillar.

Nosejob a la Photoshop
Nosejob a la Photoshop

Om någon kan hänvisa mig till någon som opererat näsan så tar jag tacksamt emot den hjälpen. Tills vidare får jag väl nöja mig med att googla.