Julklappstips!

Det är ju hög tid att köpa julklappar nu. Iaf om man ska shoppa via nätet och vill hinna få hem sakerna innan julafton.

Boktips: Samlag eller salighet, en bok om människans sexuella historia.

Var: Adlibris, 367 SEK.

Datorspel: Klassiker som Fallout 1, 2 och Tactics! Köp samlingsboxar på spel du laddat ner och skulle vilja ha i original.

Var: Play.com, frakten är gratis!

 • WysiWyg

  Vill gärna tipsa om Good old games (http://www.gog.com), där du faktiskt kan köpa de spelen också, utan att behöva vänta på frakt. ;-)

 • Fast poängen är ju att ha spelet fysiskt, annars hade jag ju bara laddat ner dem från TPB. :P

 • WysiWyg

  Jag har faktiskt helt enkelt inte plats för fler spel. Har redan blivit tvungen att börja försöka göra mig av med en del gamla spel (jag kan bara inte slänga dem!).

  Det är fördelen med Gog.com, du kan ladda ner spelet och bränna ut det om du vill ha en fysisk kopia (jag vet, inte samma sak som att ha det faktiska spelet), eller ladda ner det igen om du skulle förlora filen. Eller om du är hos dina föräldrar. T.ex. ;-)

 • Daniel Wijk

  Gog.com verkar trevligt. hittade Sacrifice där som jag aldrig spelade men var rätt sugen på. Det var länge sedan men man kanske skulle köpa och testa :-)

 • tycker man ska köpa trevliga filmfigurer för pengarna ;) ,, kolla ex. http://www.filmochting.se

  /Larsa

 • WysiWyg

  Jag älskar Gog.com, det är precis vad jag hela tiden velat ha; bra spel, ingen DRM eller konstigheter, snabb nedladdning (någorlunda iaf), och det faktum att de försäkrat sig om att de gamla spelen kan liras i Vista. Fantastisk affärside!