Ett litet återfall

Jag vet att jag inte skulle, men jag hade mer pengar kvar den här månaden än jag väntat mig. Så det blev ett litet återfall och jag köpte lite mer kläder. Vem vill inte ha kläder man ser fin ut i liksom? Och ärligt talat har min garderob senaste åren främst bestått av skänkta kläder från snälla vänner med för mycket kläder…

Ni som tycker den här bloggen håller på att förvandlas till ‘blondinbella goes metal’ får helt enkelt bita ihop. :P

Toppen, flickan ingick inte, till min stora besvikelse. ._.
Toppen. Den söta flickan ingick inte, till min stora besvikelse. ._.
Korsetten och nätstrumporna. :)
Korsetten och nätstrumporna. :)

Sen har jag faktiskt förbeställt Diablo III hos Play.com. Jag var lite kluven om jag verkligen ville köpa ett spel av Blizzard med tanke på deras politik sista tiden, men jag bestämde mig för att glädjen i att ha ett orginalspel av en spelserie som jag troget följt sen första spelet för massa år sedan, övervägde det principiella värdet i att bojkotta dem.

I övrigt var jag hos läkaren idag och fick Nasonex utskrivet. Gissa vad? Det funkar inte heller… Ögonen kliar, jag har fortfarande huvudvärk och enda skälet att näsan rinner mindre är för att jag håller mig inne med stängda dörrar och fönster. :(

 • asemah

  Aw, ingen flicka i paketet? Trist! Du fick iallafall fina kläder! :)

  I övrigt är jag glad att jag inte är pollenallergiker.

 • G

  Du blir bara mer sympatisk för varje sekund. Du är en av de modigaste och starkaste personer jag stött på över huvud taget, klok och analytisk, bra stil, otroligt charmerande och dessutom Diablo-fan. Jag tror fan nästan jag blir kär.

 • G

  För övrigt hoppas jag verkligen att allergibesvären avtar.

 • G: tack så mycket! ^^ *glad*

 • Tillie

  Oh, fin korsett, du blir nog jättesnygg i den! ;)

 • kinkym32

  Det är de där förbannade hormonerna du måste knapra..finns inget annat kvar. Du får skita i allergin, finns inget annat kvar..än då andra histamin producerande hormoner. Fan du är ju som vandrande apotek.

 • ”Blondinbella goes metal” vore nog en riktigt roande blog att följa. :)

  Både korsetten och toppen var jättesöta, håller med om att det var synd att man inte fick med flickan.
  .-= Lisa Olsson´s last blog ..Bra service =-.