Barnporr är överallt på Internet!

Jag snubblade över en artikel i Aftonbladet igår, där man rapporterar att barnporren är helt hysteriskt spridd på Internet, att den omsätter miljonbelopp (vem betalar ens för vanlig porr i dessa dagar?) och att detta är hemskt, hemskt, hemskt och måste motverkas medelst censurerande lagstiftning. Informationsfrihet, fuck off. Här ska vi tÄnkaaaa på barneeen!!!11

Det känns skönt det faktiskt finns sansade människor, som vågar ifrågasätta dessa ‘sanningar’. Jag rekommenderar varmt detta inlägg av Dick Wase på Newsmill, samt nedanstående video av Doug Stanhope, som för övrigt är Magnus Betnérs favoritkomiker. Någon som kan ana varför?

I synnerhet pirater har all anledning att dra öronen åt sig. Minns The Pirate Bay, minns Kopimi! Minns den finska internetcensuren av sidan som exponerade missbruket av censur som den listan innehöll. Barnporr är inget annat än ett slagträ för människor som vill ha ursäkter för att oinskränkt få kontrollera Internet. Och varje människa som okritiskt blundar för detta väl etablerade faktum sviker alla barn som växer upp i ett samhälle där deras informationsfrihet är gravt inskränkt för att skydda dem från brott som inte begås av ekonomiska incitament. Hela resonemanget är förstås absurt och Doug Stanhope sammanfattar det väldigt bra!