Bara Piratpartiet står upp för integriteten i praktiken

Då var det alltså officiellt. I praktiken är det bara Piratpartiet som inte offrar integritetsfrågorna för något annat. Miljöpartiet och Vänsterpartiet har bägge talat fina ord, men när det kommer till handling så mumlar de något ohörbart och den röstar de med sossarna ändå.

Det är nämligen viktigare för dem att få stödja Sossar än att få sin vilja igenom i Integritetsfrågorna. Därför är en röst på Miljöpartiet och en röst på Vänsterpartiet inte en röst för Integriteten. För denna står bara Piratpartiet upp för!

Det värsta är ju att Alliansen också fegar om detta och vägrar ta upp frågan innan valet, eftersom de vet att det bara kommer gynna Piratpartiet. Därför dröjer man, medvetet, tills valet är över i hopp om att ingen ska märka lukten av skiten de sopat under mattan.

Höger eller vänster, det spelar ingen roll. Bägge sidor offrar villigt allt vad integritet heter. Reinfeldt var den som genom stockholmsprogrammet villigt sålde ut oss, som när han lovade ut SWIFT till USA som en lydig liten knähund. Är det verkligen sådana här politiker vi vill ha vid makten? Mer stat åt staten, mindre integritet åt medborgarna. Vad för slags borglighet är det?

Att jag röstar Pirat i höst är det inget som helst tvivel om. Var står du själv?

Andra om detta: Rick Falkvinge, 2, Christian Engström, Anna Troberg, Lisa Magnusson,