Teknikbråk

Idag har jag gjort slut på mina pengar på teknikprylar. Först har jag bestämt mig för att börja åka inlines lite oftare, men jag vill kunna lyssna på radio eller musik när jag gör det. Det blir så tråkigt åka 8km ensam i tystnad. Så, jag beställde  hem den här söta lilla saken – en ScanDisk Sansa Clip.

ScanDisk Sansa Clip 2Gb Pink

Sen tänkte jag installera ett spel jag inte spelat på ett tag som heter Kane & Lynch, Dead Men. Men eftersom min DVD-brännare i datorn fått för sig att den inte finns längre, så kunde jag inte läsa av skivan. Så, då fick jag beställa en ny DVD-brännare.

Samsung Extern DVD±RW 22x - Svart (Lightscribe / USB2)
Samsung Extern DVD±RW 22x - Svart (Lightscribe / USB2)

Jag tog en extern, för att slippa böket med att skruva isär datorn. Den har dessutom Dual Layer och Lightscribe, vilket väl får räknas lite som en bonus. Jag bränner aldrig skivor, men behöver jag så kan jag iaf göra det ordentligt. ;P

Så, då var det färdigshoppat för en månad framöver. Nu hoppas jag bara på en snabb leverans. Varför har ingen uppfunnit teleportören än?

 • Stefan

  Att idrotta / promenera utan idrott är som att dricka Cola utan socker. Det fungerar inte :).
  Så det tror jag var ett bra köp :).

  En extern dvd-brännare har jag aldrig testat, men jag antar att de bör hålla samma kvalitet som en intern. Annars är det ju bara bortslösade pengar med tanke på att de oftast är lite dyrare än vad de interna är, (eftersom att man måste bråka med att installera det själv).

  Skriv gärna hur det fungerade med den externa brännaren senare i framtiden :)

 • U2

  Jag har en bisexuell ådra som jag aldrig vågat utforska riktigt men när jag ser dig får jag lite mod, du är otroligt vacker.

  Kram/U

 • Problemen med CD/DVD låter som de jag hade, DVDn bara försvann — hittade den här som löste problemet; http://support.microsoft.com/kb/929461

 • Tomas

  Teleportören är uppfunnen men vid första testet så teleporterades den bort för att aldrig mer återfinnas.

 • U2: Jag vet inte om jag tycker man är särskilt bisexuell för att man tänder på shemales. Det är lite som att kalla sig italienare för att man gillar pizza. ;P

 • Örjan

  Den brännaren/spelaren är görbra. Jag har en på bordet här och den krånglar aldrig.