Tack Hanna!

Hanna Wagenius fick igenom i CUF att driva ett avskaffande av sexköpslagen. Denna ideologiska vanskapelse har redan funnits tio år för mycket. Tio år där den förstört liv för utsatta människor. Det är en skamfläck i ett civiliserat land som Sverige. Till råga på allt vill förblindade feminister sprida dyngan världen över, med en närmast religiös dogmatisk fundamentalism. Det måste stoppas.

Att ungdomsförbund tar upp det här är lovande, för det tyder på en möjlig framtida förändring. Vi kan bara hoppas att vi kan ersätta de gamla dinosaurierna snart nog. Fildelning, integritet och sexköpslag. Det finns mycket de vägrar förstå eller driver mot bättre vetande. Vi vill inte ha gamla generationers ideal. Vi förraktar deras blinda övertro på staten, deras ignorans för enskilda människors lidande – allt för blinda dogmatiska ideal som aldrig kan uppnås. Offra den enskilde på kollektivets altare!

Det ställer vi inte upp på. Tack Hanna för att du driver den här frågan!

SVT – Centerungdom vill tillåta sexhandel

Bloggar:
Bloggen Bent – CUF tog rätt beslut om sexköpslagen
Louise P – Små strålar av uppvaknanden i en disig värld
Blogge Bloggelito – Tramsforskare Månsson och Westerstrand

 • Amarso

  Det vore helt otroligt bra om detta drivs igenom på nationell nivå!
  Vilken bra nyhet. Så här på Alice Liddells födelsedag och allt. :) Känns nästan som att förutom PP vill man stöda CUF då, hehe.

 • Andreas Eriksson

  Nu är det härligt att vara Center :)

 • Bra att jag inte var ensam om att tycka att förbudet är fruktansvärt jävla korkat. Synd bara att det finns förvildade feminister som inte förstår idiotin i det hela och att de faktiskt trycker ner människors rätt till sin egen kropp.

  Patriks senaste bloggpost..Legalisera sexköp

 • Jättebra av dem! ^^
  Jag skrev förresten också om detta på min blogg. :)

  Yamikos senaste bloggpost..Tredje största!