Större än Kd, Fp och Mp!

Piratpartiet har haft en enorm tillströmning senaste dygnen. Ca 10 000 nya medlemmar sedan domen föll mot The Pirate Bay. Det är mer än det totala antalet medlemmar i Miljöpartiet! Och fler lär det bli, även om medlemstillströmningen avtagit något så ökar det stadigt än!

Vi gick senast om Kristdemokraternas medlemsantal, innan dess Folkpartiet och vi är nu halva vägen mot Centerpartiets medlemsantal på 47 866 medlemmar. Ung Pirat är numer Sveriges största ungdomsförbund! Större än MUF, SSU och KDU.

Dagen när domen föll fick vi 5022 nya medlemmar. Igår fick vi 4076 och idag vid lunch när detta skrivs har vi fått 973 nya medlemmar hittills, vilket tyder på åtminstone 1000-1500 till innan dagen är över.

Nu gäller det att dessa medlemmar röstar i EU-valet! Och inte bara du själv, prata med alla du känner om varför de måste gå och rösta på Piratpartiet i EU-valet i Juni! Det är en månad kvar. Piratpartiet har aldrig varit viktigare. Vill du se en ändring på den strida ström av frihetskränkande lagar som kommer från EU? Rösta Pirat!

Om du inte är medlem men önskar gå med i Piratpartiet, gå in på blipirat.nu.

Mer statistik kring Piratpartiets medlemmssiffror finns här.

Update: Klockan är nu 19:19 och vi har idag fått in 5330 nya medlemmar (hittills). Fler än någon dag tidigare, sannolikt mycket tack vare Aftonbladets artikel, får jag gissa…

 • Håller inte med om att strömmen har avtagit, misstänker tvärtom att idag kommer slå ännu ett rekord. Redan över 3000 nu vid halv 5.

 • Nisse

  Hej.
  Jag följde dina reportage från piratebay åtalet, och fastnade här.

  Jag undrar om du skulle kunna läsa domen och reflektera över lita vad som står i den. Men huvudvikt på att jag tycker det står att när ett verk blivit släppt till allmänheten är det fritt fram att dela det vidare. Vilket jag tycker betyder att allt som sänts i radio, tv, eller på en konsert är fritt fram att dela.

 • 6258 nya medlemmar just nu! och det är två och en halv timme kvar på dygnet :P

  O. Beroendes senaste bloggpost..sex månader