Större än Kd, Fp och Mp!

Piratpartiet har haft en enorm tillströmning senaste dygnen. Ca 10 000 nya medlemmar sedan domen föll mot The Pirate Bay. Det är mer än det totala antalet medlemmar i Miljöpartiet! Och fler lär det bli, även om medlemstillströmningen avtagit något så ökar det stadigt än!

Vi gick senast om Kristdemokraternas medlemsantal, innan dess Folkpartiet och vi är nu halva vägen mot Centerpartiets medlemsantal på 47 866 medlemmar. Ung Pirat är numer Sveriges största ungdomsförbund! Större än MUF, SSU och KDU.

Dagen när domen föll fick vi 5022 nya medlemmar. Igår fick vi 4076 och idag vid lunch när detta skrivs har vi fått 973 nya medlemmar hittills, vilket tyder på åtminstone 1000-1500 till innan dagen är över.

Nu gäller det att dessa medlemmar röstar i EU-valet! Och inte bara du själv, prata med alla du känner om varför de måste gå och rösta på Piratpartiet i EU-valet i Juni! Det är en månad kvar. Piratpartiet har aldrig varit viktigare. Vill du se en ändring på den strida ström av frihetskränkande lagar som kommer från EU? Rösta Pirat!

Om du inte är medlem men önskar gå med i Piratpartiet, gå in på blipirat.nu.

Mer statistik kring Piratpartiets medlemmssiffror finns här.

Update: Klockan är nu 19:19 och vi har idag fått in 5330 nya medlemmar (hittills). Fler än någon dag tidigare, sannolikt mycket tack vare Aftonbladets artikel, får jag gissa…