Sexköplagen är en morallag

Om det inte varit uppenbart tidigare så är det alldeles uppenbart nu, att sexköpslagen inte handlar om att skydda utsatta människor, utan om att reglera och kontrollera sexuellt beteende.

Man har nämligen inlett en förundersökning för att avgöra om det räknas som prostitution att ge tantrisk massage, av vilken man kan få orgasm.

Det rör sig alltså om en vanlig massagesalong, som ger massage där orgasm är en potentiell bieffekt. Det finns alltså inte ens några samlag och definitivt inga utsatta kvinnor. Inga offer alls.

Ändå är det någon moralist som fått för sig att det här måste vara fel, man säljer ju njutning för pengar!

Det skulle inte förvåna mig om man anser det här vara prostitution och sen väljer att åtala kvinnorna för koppleri av varandra. Det har skett förr.

Sexköpslagen är en morallag och handlar enbart om att förhindra av staten ”oönskat” sexuellt beteende. Helst skulle man väl förbjuda one night stands också, om det bara inte vore totalt omöjligt att få folk att efterleva det. Istället pratar vi om sexuell trafficking, som i praktiken inte existerar, medan vi saboterar livet för människor som inte har en strikt sexualsyn, samt deras anhöriga som åtalas för koppleri och främjande av sexuell verksamhet.

Totalt verklighetsfrånvänt.

Fler om sexköp: Niklas/Blogge,