Piraterna som ljudbok – färdig!

Nu är jag äntligen klar. Ljudboken av Piraterna. De svenska fildelarna som plundrade Hollywood. är färdig!

Det tog bra mycket mer tid än jag tänkt mig. Bara inspelningen tog ju nästan 8h effektiv tid, men sen skulle det redigeras. Varje liten stakning skulle bort, upprepningar, pauser och hostningar skulle redigeras. Det tog sin lilla tid, men nu är det färdigt.

Jag har inte lyssnat igenom allt, det är möjligt att något är missat. Men va fan, jag får inte ett öre för det här massiva arbetet och ursprungstanken var faktiskt inte att dela med den till någon annan än Dennis, som frågade mig om jag inte kunde spela in den som ljudbok. ”Visst kan jag det!” svarade jag naivt, i tron att det kunde väl inte va så jävla farligt?

Två veckor senare vet jag bättre. Men nu är den klar. Lite sent, jag hade velat ha den klar innan rättegången började. Men man måste ju försörja sig också. Nåväl, här är den.

Jag får väl lägga in en liten reservation. Dels finns det säkert småfel kvar i inläsningen. Den är inte perfekt. Jag var fortfarande förkyld när jag började läsa in, hostig och snörvlig. Jag orkade inte heller koncentrera mig på att låta det minsta kvinnlig, så, ha inga sådana förväntningar! Det var som sagt inte ursprungligen tänkt att detta skulle publiceras. Men nu är det klart, jag är överlag nöjd. Hoppas ni har glädje av boken.

Konstruktiv kritik tas gärna emot, men välj hur du formulerar dig annars finns risken jag letar upp dig och kastrerar dig med en rostig sked. ;P Jag har lagt ner alldeles för mycket tid på det här och bara min envishet gjorde att det alls blev nån bok i slutändan.

Den finns i två versioner, 128 och 192kbps, i varsin mapp och rar:ade.

Självklart publiceras den på The Pirate Bay!

http://thepiratebay.org/torrent/4728698