Kläder till salu!

Jag har gått igenom min garderob idag. Dels för att sortera upp kläder i set och hänga på galgar. Jag insåg nämligen efter ett samtal med min favvoflicka Lilian att det är för jobbigt att försöka överblicka alla kläder och skapa matchande set i huvudet. Det blir bara att man använder samma fåtalet kläder hela tiden, medan det ligger massa fina kläder oanvända.

Då är det mycket bättre att hänga upp färdiga set på galgar. Man får en bättre överblick och det blir inte massa kläder som ligger och aldrig används.

Eftersom jag har vuxit lite så är det dock en del kläder som inte passar längre. Toppar som blivit för korta, linnen som inte går ner över brösten osv. ;P Därför har jag plockat ut lite kläder som inte längre passar och lagt ut dem på tradera. Jag hoppas de kan göra nån annan glad ist!

(Bilderna är länkade till resp. auktion)

 • S22: Jo, det slog mig också efteråt haha. Men ‘använt’ då menar jag förstås ha på sig i mer än 20 sek för att ta en bild. ;P

 • S22

  hehe, lite komiskt bara att du skrev att ena linnet var helt oanvänt, och så har du det på dig i annonsen. ^^ då används det ju?

 • Fredrik

  Jag tycker att det kan vara rätt fint med lite för små toppar. Men om det inte passar dig så…

 • Fredrik: Tills man sätter sig och magen putar ut, då är det inte så snyggt längre ;P

 • Jättegulliga linnen! Tyvärr för små för mig, annars skulle jag köpt dem allihopa. ^_^
  .-= Yamiko´s last blog ..Pride -09 =-.

 • Psyklon

  Äh, du har ju en asgrym kropp! ”Magen putar ut när man sätter sig”, det kallas att vara frisk och leva i precis lagom överflöd ;P

  har följt din blogg nu ett tag med aldrig kommenterat. Oskulden är bruten!

 • Andreas

  Och vad är det för fel med din mage då? Tyckte att allt det där såg väldigt bra ut på dig iaf., du kan vara stolt över din kurviga figur!