Datordag med Stone Sour

Idag kom grejerna från Inet! Snacka om rekordsnabb leverans! :D
Tveklöst rekord för mig och jag har ändå beställt en hel del datordelar genom åren. Beställde igår och idag var de framme!

Nåväl, det blev en eftermiddag med idogt datorstrulande. Tog ett tag och tre isärskruvanden av alla delar innan jag kom på att pipandet när datorn startade berodde på att jag glömt koppla in elförsörjningen på grafikkortet. *duh*

Nu sitter iaf garanterat allt som det ska och datorn rullar fint. En mindre IDE-kontakt mot 6 S-ATA-kontakter känns som ett sjysst byte, men tyvärr betyder det att min minsta lilling på 200Gb måste gå i graven. Så nu sitter jag och flyttar massa spel till mina andra diskar.

Sen har jag råkat ut för en dryg bugg i Firefox som gör att varje gång jag klickar på ’Add an image’ när jag bloggar i WordPress så kraschar Firefox. Det funkar fint i IE, men orka sitta och byta till IE varje gång man vill lägga in en bild?! Om någon råkat ut för samma sak och har tips på hur man löser det så får ni gärna kommentera. Jag vet inte ens när eller varför det uppstod. Helt plötsligt bara var det så. :(

Så, medan datorn jobbar med att flytta filer går jag igenom bloggar jag inte hunnit läsa och lyssnar på Stone Sour. Fin blandning av ballader och hårdare musik i precis min smak! :)

Mjokt

Hårt

Men vad vore väl ett blogginlägg utan att åtminstone tipsa lite om dagsaktuella läsvärdheter?

Christian Engström i DN
Lena Mellin demonstrerar sitt oförstånd i Aftonbladet (igen)