Asyl och integritet hör inte ihop

Det här gör mig smått förbannad. Vad fan har asylpolitik med integritetsfrågor att göra?

Vår styrka är just att vi har få frågor som många kan förenas kring. Så länge halva stadsbudgeten går till att dela ut bidrag tänker jag inte stödja en asylpolitik där vi tar emot ännu fler flyktingar. Det räcker med att vi importerat 100 000 irakier med en samhällssyn från medeltiden. Jag vill inte ha fler moralkonservativa människor i det här landet. I synnerhet inte importera dem!

I ett liberalt samhälle vore det fritt för vem som helst att flytta hit. Men de skulle inte heller få en enda krona av staten. Tills bidragen tas bort kommer jag aldrig stödja en generös invandringspolitik. Därför vill jag inte ha en ihopblandning av dessa frågor – och det finns förmodligen fler som håller med mig.

I Irak limmar man ihop analen på bögar och låter dem dö på det sättet. Tror ni varenda irakier som kommer till Sverige helt plötsligt avsäger sig alla värderingar de haft och blir en svensson som tycker det är lite gulligt med homosexuella, så länge de ser ut som Jonas Gardell och Mark Levengood? Nej knappast. De har kvar sina värderingar och det färgar förstås av sig även på nästkommande generationer.

Liberalismen kan knappast fortsätta sin framfart när halva befolkningen består av religiösa, moralkonservativa människor. Vi har ett land som efter mycket om och men äntligen börjar bli ateistiskt. Släng inte bor det. Var inte naiv och tro att så fort nån landar på svensk mark anammar de liberala värden. Så är det inte.

Felet med EU är inte strikt asylpolitik. Det är handelshindren som gör att fattiga länder förblir fattiga, för att arbetare i Europa inte står ut med tanken på rättvis konkurrens. De vill inte riskera förlora jobbet till nån asiat eller afrikan, som gör samma sak för en tiondel av deras lön. Halva EUs budget går till bidrag till bönder ffs!

Så sluta med detta hyckleri. Bryr ni er på allvar om fattiga länder, stöd fri handel, inte åtgärder som syftar till att dämpa dåligt samvete som de bortkastade pengar i form av bistånd som går till korrupta länders regeringar. Eller genom att ta emot flyktingar som kommer från andra sidan jorden och rimligen borde kunnat hitta hjälp på närmre plats, om det inte vore för att ryktet om Sverige är att allt här är gratis.

I den mån man vill hjälpa människor världen över i övrigt så uppmuntrar jag det givetvis. Gör som jag och skaffa ett fadderbarn t.ex. som får hjälp med skolgång o dyl. På så sätt kan fattiga länder byggas upp. Hela världens befolkning måste liksom inte bo i Sverige för att må bra.