Sauk-an de gå

Sauk gjorde ju som de flesta säkert är bekanta med vid det här laget ett ganska bedrövligt intryck i de debatter han deltagit i för att propagera för IPRED. Riktigt var han står i frågan verkar inte helt klart, eftersom han åh ena sidan säger sig vilja värna om människors rätt till integritet, och åh andra sidan tycker det är helt okej att jaga folk med privatpolis för att stämma dem på oresonliga summor och därmed försöka garantera en inkomst för kulturarbetare.

Åtföljt av diverse felaktiga analogier om stöld etc, som inte har någon verklighetsförankring.

Nu har alla Sauks filmer lagts ut som ”fri leech” på SweBit, vilket betyder att man kan tanka dem utan att behöva ha en viss ratio på sitt konto.

Jag kan ju inte gärna göra annat än hångarva åt tilltaget. Det här är helt enkelt bara sjukt roligt.

Källa: Aftonbladet

Vi kan också stolt konstatera att Piratpartiet idag har gått över 8000 medlemmar och snart är lika stora som Miljöpartiet i medlemsantal!

Du har väl inte missat att det är Joina-piratpartiet-dagen??! Gå med här! http://blipirat.nu/

Här kan du se det exakta medlemsantalet exakt just nu.

 • Daniel Wijk

  Jag tycker det är intressant att se hur många skådespelare och författare som visar upp sig som totala idioter när väl deras egna intressen verkar stå på spel.

  Om inget annat tas som lärdom från dessa dagar så bör lärdomen ”det finns inga supermänniskor” vara en utav dom. Vi ser ju svart på vitt att personer som kan vara duktiga författare eller skådespelare helt enkelt är för dumma för att sätta sig in i ett ämne innan dom kommenterar det.

  Man kan tänka tragiskt och blir deprimerad utav det. jag väljer att skratta åt skiten. Det finns ändå inget jag kan göra åt att JG och dylikt inte hänger med i utvecklingen. Jag undrar förresten man kan få ett datum på när han slutade utvecklas…

 • Tjong

  Märkligt att dom kräver att få veta mitt kön för att bli medlem på blipirat-sidan.
  Jag kan inte välja mellan bara man eller kvinna så jag får stå över.

 • Håller med Daniel Wijk, Sauk och Gillou är praktexempel på personer som är dåligt insatta och som dessutom möter de personer de ska debattera med total nonchalans. Dom avbryter och förolämpar så fort man försöker bygga en argumentation. Kanske borde de båda två ta anställning som ångvältar så som dom kör över folk?

  sphrs senaste bloggpost..<ZentaX> mus + kräm = You do the mat…

 • Tjong: Det är för statistiken, om du inte känner dig 100% på någotdera så ta det du tycker väger över, eller ta ditt juridiska kön.

 • Pingback: Leo Erlandsson » Gratis IPRED-rättshjälp och gårdagen var en succé()

 • kenny_lex

  Skulle ju vara för eländigt om Saucks karriär tar fart nu och TV kanaler börjar visa Strul, jag vilken bedrövelse det skulle vara om Sauxs inte förlorar nått på detta eller värre, tänk om försäljningen av ush-klassiker som Strul ökar.