Kränk dem unga!

Behovet av integritet vill jag hävda är medfött. Endast genom att i tidig ålder kontinuerligt kränka integriteten hos en människa kan man ta bort upproriskheten det väcker att få sin integritet kränkt. Precis som en hund som ständigt blir slagen som valp inte gör uppror heller som vuxen skulle barn som ständigt får sin integritet kränkt inte heller säga emot som vuxen. Möjligheten att hålla slavar är ju ett historiskt bevis på detta. Eller människorna i koncentrationslägren i Andra Världskriget. Eller judarna i ghetton dessförinnan. Det blir inga uppror, för människor som lärt sig redan i tidig ålder att dom saknar rätt till integritet, till privatliv och till en okränkt sfär, de gör inte uppror.

Därför är det förstås en naturlig utveckling när man skapar ett övervakningssamhälle att börja kränka barn i så tidig ålder som möjligt. Genom att lära barn att dom inte har några rättigheter mot Staten, att kroppsvisitation (i alla kroppsöppningar) bara för misstanke om drogbruk är acceptabelt som metod för att hindra dem att göra något dumt mot sin kropp. Då gör dom också mindre motstånd som vuxna och utvecklingen mot ett fullgott övervakningssamhälle kan effektivt accelereras.

Annat läsvärt:
Kol 14 – Regeringen vill tvångsdrogtesta barn under 15 år
Christian Engström – Mer om Piratpartiets EU-strategi
Rick Falkvinge – Vi kräver samma regler på som utanför nätet

——————————
Det går att rösta på mig till ”Årets politiska blogg” här, för den som har lust.

 • When we declare a war on something there are some people that make their living on the war: http://thepiratebay.org/torrent/4542893/The_Union__The_Business_Behind_Getting_High

  Violating the personal integrity of anybody is imho bad. But violating young people is even worse.

  Do we really want to have a society where people have learned from childhood that civil rights can easily be violated?

  Ole Husgaards senaste bloggpost..Bliv medlem

 • Du har fullkomligt rätt i allt du skriver. Det gäller att kränka folk så fort som möjligt så snabbt och hårt som möjligt.

  Därför har vi den polis vi har idag. Den är designad inte för att lösa brott utan för att sätta folk på plats. Med fraser som ”hur var det här då” och omotiverade metoder som olaga hot efter att kling och klang motiverat nåt puckat analt beslut som de inte har stöd i lagen för med ”för att jag säger det” så drar man sig inte för hot och våld. Helt ska våldet betraktas av andra, helst ska personen få sitt ansikte sönderslaget och sitt hem sönderslaget och bestulet (ja, polisen tenderar att stjäla som korpar…kanske var det det som bodström ville kalla ”hemlig husrannsakan”, vi för inget protokoll, vi bara tar vad vi vill ha.) av de som sägs ”skydda” oss.

  Den dagen vanligt folk har en stinger under sänger känner jag mig tryggare än jag gör nu.

 • Daniel Wijk

  SixDays: Fast polisen brukar väl inte komma i helikopter till vardags? :-P

 • omege

  Uppror i judiska ghetton skedde ju, även om de mest var dödsryckningar och när det redan var försent. Mer ett val mellan att dö stridandes eller svältandes/avrättade.

 • Pingback: Lagarna ska gälla även på internet « Christian Engström (pp)()

 • JET

  Hur gör man när man kränker någon så att den personen blir ung? Det är nämligen det din rubrik betyder.

 • JET

  Ah, jag läste FEL. Jag ber om ursäkt för min reflexiva språkfascism.

 • kinkym32

  Jag tycker bara det är så synd att vissa har en så stålförankrad negativ attityd till allt som har med myndigheter att göra.

  Att inte vilja se saker på ett kanske mer nyanserat sätt, gör ju ingenting bättre. Det lättaste som finns är att sprida desinformation eller felakitga tolkningar och spy ut ett mer eller mindre ogrundat hat.

  Varför..mår man bättre själv.. knappast.

 • @Daniel Wijk, var kom helikopter in i bilden?

 • Jag tycker bara det är så synd att vissa har en så stålförankrad POSITIV attityd till allt som har med myndigheter att göra.

  Att inte vilja se saker på ett kanske mer nyanserat sätt, gör ju ingenting bättre. Det lättaste som finns är att sprida desinformation eller felakitga tolkningar och spy ut ett mer eller mindre ogrundat stöd för vad än staten gör.

  Varför..mår man bättre själv.. knappast.

 • kinkym32

  Hmmmmmm