Jag heter Hanna och jag är Pirat!

Jag följer initiativet från Sixdays och lägger upp bannern här till höger fram till valet nästa år (EU) för att demonstrera att jag en stolt Pirat, en av de 38 918 personer som röstade på Piratpartiet i förra valet och som inte skäms en sekund för det!

Rick Falkvinge föreslår femte November som en komma-ut-som-pirat-dag, och jag kan bara instämma. Stå upp, var stolt om du är Pirat!

Fler Pirater: Oscar Swartz, Sixdays, Anna Troberg, Opassande, Intensifier, I midnattsvargens land, Argast.nu,

Jag konstaterar också att FRA-lagen kommer gå igenom i sin ursprungliga genomröstade version. Känns det bra Federley & co? Ni måste ju va nöjda, som gav upp er ståndpunkt för att bli totalt blåsta i slutändan av dem ni förhandlade med. Era fega kräk.

Jag hade ju hoppats ni skulle rösta för motionen att upphäva lagen innan den träder i kraft, men det lär ju aldrig hända…

Vår ‘demokrati’ är ett jävla hån mot folkviljan. Det här är fascism och ingenting annat. Politiska broilers som inte har minsta intresse av annat än att sko sig själva och garantera sig en livslång karriär med mer en stat som ger dem privilegier vi vanliga människor aldrig kan drömma om. Jämför riksdagsmännens 15åriga inkomstgaranti (på minst ca 30 000 i månaden) med försäkringskassans nya regler för ersättning för oss vanligt folk, bara för att ta ett konkret exempel. Vilken förnuftig människa vill riskera sådana privilegier? Alltså; makten framför allt.

Folket…? Ja, vi finns säkert med nånstans som en variabel av mindre vikt. Möjligen räknas du vart fjärde år. Makten framför allt.

Klagar du på politikerklassens behandling av dina rättigheter, din integritet, din rättssäkerhet och dyl? Tough shit. Det är bara äta upp. Vi lever nämligen inte i en demokrati. Du har inga rättigheter. Du är en ko som staten mjölkar på resurser. Det svider och gör ont, men medvetet inte nog för att du ska göra uppror. Frågan är när det passerar gränsen? Var går din gräns? Vad tänker du göra när den passerats?