Det sitter en islamist i Riksdagen

Det är en sak att religiösa företrädare i moskeer uttalar sig i enlighet med sin religiösa tro och säger att män får slå kvinnor om dom inte slår för hårt, att män får ha flera fruar och att man inte ska ringa polisen utan lösa konflikter inom familjen.

Värre är det när en person med sådana åsikter faktiskt sitter i Riksdagen på mandat hos Moderaterna. Abdirisak Waberi heter islamisten i videon nedan och han redovisar öppet sina åsikter.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk

Om du blev upprörd av reportaget i Uppdrag Granskning igår så borde det här göra dig minst lika förbannad. Den här människan sitter alltså och påverkar svensk lagstiftning i detta nu.

 • Kinkym54

  Uppdrag granskning ger jag inte mycket för. Tycker egentligen inte att det var något anmärkningsvärt i sig.
  Ärligt talat så kan det knappast finnas en ” svensk” i detta land, som blev direkt chockad av dessa ” anmärkningsvärda” muslimska uttalanden och tyckanden

  Fan så mycket värre är att inte ens moderaterna har vett att välja rätt in folk i sitt eget parti. Är jakten på politiskt korrekthet och jagande av röster så jävla insyltat att de antingen blundar för sanning eller än värre, fullständigt skiter i utvecklingen i sitt eget land.
  Landet är totalt urholkat av sunt förnuft, snart syns knappast en strutsfjäder ur sandhögen.
  Jävla moderatsossar.
  Rinkeby igår greps flera invandrarungdomar för förberedelse till brott, genom att tillverka brandbomber. I princip blev de direkt släppta.
  Vilka jävla signaler ger det till laglydnad och ordning. Hoppas de lyckas använda sina bomber nästa gång, men det lär väl knappast göra skillnad. Var en god svensk och kryp ner i sandhögen, bättre att inte se eller höra något. Vekligheten är är otäck.

 • Smått skrämmande att vi lyckats välja in en sån här idiot.