Därför hatar jag islam

Det är inte en irrationell rädsla (en fobi) för islam, utan en högst rationell avsky för vedervärdiga värderingar som inte hör hemma i ett civiliserat samhälle. Jag önskar fler vågade uttrycka detta, precis som vi uttrycker en rationell avsky för konservativa kristna värderingar.

Det är inte kristna företrädare som politiker tävlar om att synas med och vara mest välvilliga mot i officiella sammanhang. Därför är det av allmänintresse att granska och kritisera de värderingar som islam och dess företrädare står för. Hur ser det ut i muslimska länder? Vad har majoriteten av alla muslimer eg. för värderingar? Vad säger islam i majoriteten av sina tolkningar eg. om frågor som jämställdhet, rättigheter för sexuella minoriteter osv?

Nu visar det sig också att den islamofobi som vänstern påstår alla kritiker av islam står för är en myt. Inte bara är hatbrott mot kristna till en övervägande majoritet (85%), lyssnar man på människor som har en personlig erfarenhet av att leva i länder där islam faktiskt har ett inflytande på lagstiftningen så inser man att det finns ingen anledning alls att vara tolerant gentemot denna ideologi.

Kritisera Islam, eller individer som agerar på ett sätt oenigt med våra demokratiska eller mänskliga värderingar och som sedan hänvisar till Koranen som sin auktoritet för deras gärningar, och du kommer förr eller senare bli anklagad för att vara Islamofob. Det är lika oundvikligt som en diskussionstråd på nätet där motståndaren förr eller senare kommer liknas vid Hitler (Godwins lag). Oftast från Vänstern kommer även argument som är baserade på att framhäva Västvärldens utrikespolitik och genom att demonstrera exempelvis Henry Kissingers många brott, så sanktionerar man den muslimska individens gärningar eller uttalanden. Den senare taktiken är välkänd som Red Herring, där man skapar villospår för att inte ta an argumenten. Men, är inte självaste begreppet ”Islamofob” en Red Herring i sig? Låt oss undersöka!

– Aaryan Shayan, Newsmill

Har man aspirationer på att låta samhället styras av religion så är man inte sekulär och religionen är därmed inte längre en privatsak. Då ska den granskas precis som vilken ideologi som helst och rättmätigt kritiseras för vad den de facto säger.

Vi dömer marxismen efter sina texter och majoritetens tolkningar, samt de länder där den prövats och vi ska döma islam efter sina texter och de länder där det prövats. Inga dubbla måttstockar!

Därför är jag så kritisk mot islam, därför är jag så kritisk mot medias etablerade sanningar som inte får ifrågasättas. Jag hade varit precis lika kritisk om det enbart varit kristna Assyrier som med bibeln i hand ville återgå till medeltiden, men nu är det islam som är det största hotet mot i synnerhet minoriteter som de jag tillhör.

Jag hatar islam och först när islam har samma undanträngda plats i det svenska samhället som kristendomen kommer jag lämna dessa dårar ifred. Där är vi inte än på långa vägar.

 • Andreas

  Tack för din rättframhet, för ditt mod och för att du står upp för yttrandefriheten Hanna. Att inte våga yttra sina åsikter på ett sakligt och resonabelt sätt blir tyvärr allt vanligare och för det har vi mest troligt lagen om ”hets mot folkgrupp” att tacka som inte hör hemma i ett öppet land med representativ demokrati. Sverige har fallit långt från öppenhet och tolerans de senaste 20-åren. I ett öppet samhälle så skall tal inte vara brottsligt, utan endast handlingar, så om en person yttrar hemska och frånstötande saker så är det upp till omgivningen att ta avstånd och fördöma personen i fråga för att denna dömt sig själv och inget ytterligare skall behövas utöver offentlig debatt och likställdhet inför lagen.

 • kinkym54

   Samma människor som hyllar eller är toleranta mot islam, jämför all kritik som spår av fobi men helst ett steg längre som ren fascism.
  Att kritisera det som uppenbart är helt vridet ,som islam och massmottagandet av muslimer med en slutprodukt av ekonomisk
  undergång , islamisering av vårt eget land och västvärlden, sticker klart i vissa ögon.

  Vissa personer tycks tro att muslimer
  och dess religion skulle vara tolerant och visa förståelse för andra
  individer och deras liv. Är du muslim, är du fundamentalist, så har du
  absolut ingen som helst förståelse för någon ting. Islam är den mest
  snedvridna av alla skit religioner på denna jord.

   
  Vissa tycks också vara av den uppfattningen att är en person liberal demokrat och dessutom transsexuell, ska den personen var extra PK och jobba extra hårt för ex invandrare/ flyktingar och allt annat med stämpel korrekt.

  Det som inte får kritiseras eller ifrågasättas , ska heller inte göras så.
   
  Som en parentes, ska jag inte kritisera LD som parti, men vad ordet demokrati står för , borde nog detta parti verkligen fundera på.
  Att vara PK
  är inte att värna om demokrati. Demokrati är något helt annat , där en
  individs personliga åsikter till fullo ska kunna skrivas, uttryckas ,
  utan att förbud eller andra bojor ska få tysta eller hindra personliga
  åsikter.

   
  Sverige har tyvärr inte varit ett demokratiskt land de senaste 30-50 åren.
  Att ha rösträtt ger inte demokrati stämpel.
  Att försöka tysta andra partier eller individer med egna åsikter är inte demokrati.
  Att ha media som gör allt de kan för att smutskasta och trakassera ett parti eller dess medlemmar och anhängare är inte värdigt ett land som påstår sig vara demokratiskt.
  Sverige är inte mer demokratiskt än Kina eller andra diktaturer. Man får inte demokrati genom att ha en riksdag som själva satt upp kriterier för vad som är passande och rumsrena partier. Vad som får tyckas, tänkas och sägas är inte ett uppdrag för riksdag, utan ett uppdrag för individen och folket.

 • Johan Klingberg

   Bra formulerat!

 • Inger-Maria89

  Varför ska man hata olika religioner för? När en person har fördomar mot en religion så postar den ut på internet  dåliga saker , bilder, videon om andra religioner, tror ni att det hjälper eller? Det skapar bara en massa skit . Det är ni som har fördomar som skapat all hat och krig. Man har yttrandefrihet här och man får tro vad man vill, men ni låter ju inte folk tro på vad dem vill ni bara skapar hat o hat o hat . Invandrarna som bor i Sverige måste acceptera lagarna här i Sverige osv och det gör dem flesta men dem andra som inte gör det , vet ni varför dem inte gör det? för dem blir inte välbemötta av svenskarna som tror på att sverige är bara deras!! Ni säger ju jävla blatte jävlar, svart skallar äckliga araber, judar osv , då tror jag inte på att dem skulle hålla käften , dem säger ju emot och det får dem göra för de har ju iaf YTTRANDEFRIHET .  Ni kan inte säga åk tillbaka till era länder , då ska inte svenskarna heller åka utomlands om dem inte vill ha invandrare i deras guldvärda land stanna ni kvar i ert land då och acceptera inte invandrare som vill komma så ska vi se vad som händer med Sverige och deras ekonomi, Sverige kommer ingenstans utan invandrare , för det ända ni kan göra är att leva på socialbidrag och taa en öl i handen o sitta ute i centrum det ända ni kan dra åt skogen med alla rasistidioter!!!

  • Jag har aldrig levt på socialbidrag och jag har inget problem med ”invandrare” per se. Jag har problem med islam och jag har problem med vissa människors efterblivna kvinnosyn, syn på sexuella minoriteter och syn på barn. Om de sedan är fransmän, araber eller kineser skiter jag faktiskt i. I rättvisans namn så har jag samma problem med kristendomen och dess efterblivna värderingar, kvinnosyn etc. Alla som tror på irrationellt nonsens för att det känns bra i magen har jag problem med. De är intellektuellt ohederliga.

 • Saratranas

  haha ser man på vilka som har samlats här , idioter som är så rädda . Ni är så rädda för att ISlam bara växer och växer ..

  • Knalle

   Idiot kan du vara själv

  • Anti-Zionist

   det enda rätta för er muslimer är pannskott

 • Tokfylla

  Islam är en idiotisk religion som inte har någon plats i den moderna världen. Låt oss alla se till att utrota den från Sverige, Norden och till sist Europa.

 • love

  Jag håller med! Islam håller på att ta över Sverige, det finns snart om inte redan fler muslimer än svenskar i Sverige!

 • Karin

  Det enda jag vill säga är tre ord: Jag håller med. Sedan två ord: Så sant

 • love

  RÖSTA PÅ SVERIGEDEMOKRATERNA ALLIHOPA, INNAN SVERIGE BLIR HELT MUSLIMSKT OCH FÖRLORAR ALLT SVERIGE ÄR UPPBYGGT PÅ! DET ÄR DAGS FÖR SVENSKARNA ATT VAKNA UPP TILL SANNINGEN OM ISLAM, DET ÄR INGEN RELIGION, DET ÄR EN  OND OCH VÅLDSAM POLITISK IDEOLOGI! POLISERNA VÅGAR INTE ERKÄNNA ATT DET ÄR PGA MUSLIMER SOM SVERIGE BLIR ALLT OSÄKRARE OCH ALLT MER VÅLDSAMT. STADEN MALMÖ ÄR REDAN PÅVÄG TILL MUSLIMSK INVASION, OCH SNART ÄR HELA SVERIGE I TRUBBEL, OM INGEN GÖR NÅGOT OCH AGERAR!

  KOLLA SJÄLVA: http://www.youtube.com/watch?v=eXTDsde5vI

 • love

  HÄR ÄR DEN 

  • JAG

   ISLAM KOMMER ATT VNNA EFTERSOM ALLAH S.W.T. BESTÄMMER. SKAPAREN KAN UTAN OSS,BEHÖVER INTE OSS MEN VI KAN INTE UTAN SKAPAREN. JU MER PROPAGANDA MOT ISLAM KOMMER ISLAM ATT MER VÄXA. JU MER MUSLIMER MAN DÖDAR KOMMER DET ATT BLI FLERA . SÅ LÄNGE DET FINNS DETTA VÄRLD SÅ KOMMER DET ATT FINNAS ISLAM OCH MUSLIMER OCH DE SOM HATARN ISLAM OCH MUSLIM ER JAG REKOMMENDERAR ATT DE SÖKER UPP LÄKARE VÅRD FÖR SINA SJUKDOMMAR.

   • Har det alltid funnits muslimer också?

   • Jag förstår inte dina argument, men du använder ju Caps, så jag antar att du har rätt.

   • Europa

    stackars ynklige satansdyrkare-förstår du verkligen inte varför vi föraktar er?Bygg ett tak över mellanöster o du har världens största dårhus.Tyvärr är ni både terapiresistenta o obotliga.Islam kommer att vara en död religion i framtiden!

 • muslim och stolt över det

  herregud varför e ni så rasistiska o kallar oss muslimer dårar.
  vad har vi gjort er okej det har funnits några idiotiska muslimer men betyder det att alla är idioter tänk på tillexempel klo klux klan är dom de bästa människorna i världen

  • Hanna Söderström

   Rasistiska? Är islam en ras?
   Nej, ku klux klan är också idioter. Jag förstår dock inte vad det har med saken att göra. Är alla som inte är muslimer medlemmar i ku klux klan, eller hur resonerar du?

 • anonym

  håller med dig muslim o stolt över det

  • Hanna Söderström

   Vad är det du är stolt över?

 • muslim o stolt över det

  vad ärre för fel på er era rasistiska puckon

 • Hanna Söderström

  Jag raderar capslock-rants, personangrepp och allmänt trams. Ska ni kommentera så skriv något som ligger över dagisnivå, annars kan ni gärna låta bli, tack.

 • Anthony

  Hat leder inte till några lösningar.
  Jag kan hålla med i vad du skriver, men iochmed
  ditt o-ödmjuka ställningstagande så vill jag snarare mot-
  sätta mig det du skriver än att stå bakom det!

  Du borde kultivera din kritik på detta område, och ta inte
  detta som hat från min sida.. Generellt sätt så kan jag hålla
  med om att Islam är förlegat, men det finns faktiskt
  transexuella muslimer också, du kan söka på detta i t.ex.
  Uzbekistan och Afghanistan.

  Ingen har mandat på en religon eller tro, bara för traditionen
  säger en sak betyder inte att man inte kan applicera denna tro
  i sitt eget liv på sina egna villkor, inget är skrivet i sten!

  Nu vet jag heller inte om du har läst koranen, vilket jag inte heller har gjort till fullo.
  Utan i princip bara första 10-15 sidorna för sedan tröttna jag xD…
  Men ska man fördöma en skrift så får man också sätta sig in i den, nu inte sagt att
  du inte har gjort det, men bara som en notis!

  Må väl!

  • Religion bygger inte på förståelse för verkligheten, utan på organiserad vidskeplighet. Så jag behöver inte läsa koranen (även om jag läst en hel del i den, den står bredvid bibeln och spaghettimonstrets evangelium i min bokhylla) för att avfärda dess sanningshalt. Metoden är fel och då blir ev. sanning ett resultat av slump, inget annat.

   Transsexuella är givetvis inte immuna mot religion, så jag förstår inte riktigt relevansen. Jag har inte de värderingar och de åsikter jag har för att jag är transsexuell, utan för att jag förlitar mig på metoden som resulterat i datorn du skriver på, snarare än den religiösa vidskeplighet som gav oss medeltiden och muslimska länders kollektiva intellektuella mörker.

 • Tomas

  Mycket bra skrivet. Välformulerat och genomtänkt. Inte bara vanligt korkat näthat.

 • bengt

  Jag vill muslimer skall förbjudas i Sverige

 • bengt

  Jag är gammal sosse orkar inte längre se detta förfal av landet med dessa muslimer