Ny design

Tjolahopp! Jag håller på att lära mig designa WordPress-Themes från grunden.

Mitt första resultat är denna nya design, som förhoppningsvis ska bli på alla sätt bättre och snyggare än mina tidigare themes som jag använt.

Ni kommer förmodligen få stå ut med lite små buggar här och var, även om themet funkar på min egen server så verkar det vara lite små quirks här och var att försöka laga när themet aktiveras här på min blogg.

Jag har t.ex. märkt att menyerna inte fungerar som de ska och jag har inte listat ut om det beror på WordPress Menus-skapare, eller om det är något jag missat. Detta och andra missar kommer korrigeras successivt.

 • En tanke i sådana här lägen – när man oroar sig över buggar – ladda upp ett skärmdump i inlägget så man ser vad man ska se.^^
  Tillägg: Såg efter jag skickat det första att texten i kommentarer hamnar väääldigt nära kanten både till höger och vänster, smaksak men blir lite konstigt att börja läsa i kanten.

  Btw, ser bättre ut än det gjort förut så klart! :)

  • Yes, det är en del marginaler jag inte upptäckt än, det ska justeras. Jag nollar alla marginaler från början, för defaultinställningarna krånglar ibland till det… :)

 • Johannes Fred

  Is it just me, or does the site load alot faster than before? Anyways, i love the new design :)

 • Hur funkar menyerna för er? Submenyerna strular, jag har olika folk ha mellanrum, men i min Firefox 5 är det inget avstånd, tvärtom överlappar de…

  Testa håll pekaren över YouTube-kanaler och se om undermenyn har tomrum mellan sig och övermenyn?

  • Inget mellanrum/tomrum här, överlappar med nån halv mm even. (FF5.0, så fastställt att våra – garanterat väldigt olika datorbyggen – visar samma i samma webbläsare.)