Spank me!

I huden sitter det många sensoriska celler som har direkt förbindelse med de nervceller som styr musklerna. Genom att banka på skinkorna aktiverar du nervsystemet, så att musklernas sammandragningsreflex förbättras. Det ger fastare former. Slå med öppen hand och var inte rädd att ta i.

”Smiska dig själv” skriver Expressen, men det verkar ju vara det absolut sämsta tänkbara sättet att ta nytta av den här informationen. Nu finns ingen ursäkt längre. Flickvännens rumpa mår bra av smisk. Det är vetenskapligt bevisat.

 • Avaavanedawn

  Pojkvännens rumpa mår nog också bra av smisk ska du se. :)

 • Varför smiska sig själv? Mycket roligare när någon annan gör det ju. :)
  Skvallertidningar ska alltid vara så tråkiga. ;)

  • Ja, exakt! Här har vi bästa ursä- förklaringen någonsin på varför man ska ta emot smisk, då måste man ju använda det lite taktiskt!

   • Anonym

    Nu väntar vi bara på lagen från hälsofascisterna som gör spanking obligatoriskt att lära ut i skolan ;-)

 • K-SATANAS

  Fungerar lika dåligt som sk vibratorband. För det ska funka innebär detta i princip en konstant muskelsammandragning.; Lite smisk kommer således aldrig att leda till fastare rumpa om nu inte smiskandet pågår i princip oabrutet under den vakna perioden. Det är ingen genväg till fastare rumpa. Det finns bara en väg och det äår inget för lata eller bekväma personer.

 • Det här kan vara det bästa som hänt sedan vi fick en omvald borgar(pfh)regering. Därmed skiter jag också fullkomligt i om det faktiskt fungerar eller ej, bara själva möjligheten är skäl nog att sprida budskapet.

  @K-SATANAS: Är inte de där vibratorbanden tänkta att de skall ”träna” musklerna (vilket de klart failar)? Konceptet här tycks ju vara ett helt annat som mer påminner om stretching. Om så är fallet så borde det vara verkningslöst på de människor som håller sig i form (träning, stretch osv.), men kanske hjälpa lite för di andre. Eller så är det helt verkningslöst :/

  Det där med att bli konstant smiskad kanske inte är en så dålig idé heller :)

 • Jag gör det med nöje.