Killar och tjejer kan inte ha platonisk vänskap

httpvh://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA

Som en person som levt i 24 år med manligt könshormon och 3 år med kvinnligt kan jag intyga att det finns bara två sorters killkompisar:

De man haft sex med och de som vill ha sex med en.

Jag har fått förklara detta för tjejkompisar många gånger, att de är naiva om de tror att deras killkompisar inte är tända på dem. Flirta med dem när de är fulla och se hur långt du kommer. Du kommer få ligga varenda gång.

Det betyder inte att den enda anledningen till er vänskap är att han vill ha sex med dig (fast det kan förstås vara så också, men det märker du antagligen om han är ambivalent till att träffas och går från att vara jättepå till att va totalt ointresserad och upptagen.) Men skulle han säga nej om du föreslog sex om ni bägge var singlar etc? Nä, den chansen är minimal om han inte är bög.

Det mest fascinerande är att nästan alla killar håller med om detta, medan tjejer ofta naivt säger att ”men vi är visst bara vänner” och sen frågar man killen när tjejen inte är med så får man bekräftat gång på gång att han visst absolut skulle kunna tänka sig sätta på tjejen ifråga…

Det är humor.