Proppen har lossnat

Det verkar som proppen har lossnat nu och all frustration väller fram i växande takt efter katastrofvalet där det enda parti som gick framåt mer än på marginalen var SD.

Samtidigt börjar våra grannländer bli allt mer oroliga för oss och det är pinsamt uppenbart att sektmentaliteten som råder i det svenska etablissemanget har nåt helt vansinniga proportioner.

När forskning på invandring ska göras med jämförelser mellan olika nordiska länder, visar det sig att i Sverige är fakta så känsliga/obekväma att man medvetet döljer dem, för att inte se hur illa ställt det är. Ett beteende vi känner igen från kommunistländer där man försöker upprätthålla skenet av det lyckliga samhället, fast alla vet att det är en charad.

Så länge vi har grannländer med förnuftet i behåll så kommer förstås charaden synas. Och jag skäms å svenska folkets vägnar för hur sjukt det svenska samhället har blivit. Vi har blivit den nordiska familjens lite efterblivna lillebror som vill väl, men knappt kan knyta de egna skorna. Och vi behöver seriöst hjälp från våra grannländer för att få ordning på det här vansinnet.

Svenskt etablissemang lider av något som närmast kan beskrivas som messiaskomplex. Och reagerar med förutsägbar aggressivitet och hat mot allt och alla som hotar rasera den bräckliga självbilden.

Eftersom verkligheten inte går hålla gömd i längden, så håller nu korthuset slutligen på att kollapsa.

Det innebär att vi snart kan ägna energin åt nya frågor. För nu har skiten börjat krascha. Tack för dessa fyra år, alla som följt mig. Jag räknar med att fortsätta framtiden med mindre fokus på invandring och mer på att ta död på identitetspolitiken och ersätta den med likhet inför lagen.