Sluta jämställa kvinnor med barn!

Jag är så oerhört less på hur feminismen i Sverige jämställer kvinnor med barn. Detta är det största hotet mot kvinnors jämställdhet. Hur vi ständigt förminskas och ses som offer, som inte kan ta vara på sig själva och måste skyddas av patriarkatets ersättare – staten.

Det sker nu senast i en artikel om barnprostitution. Vi vet att de flesta som säljer sex i gymnasieålder är killar. Ändå finns inte ett enda exempel i artikeln om en killes erfarenheter. Allt handlar om tjejer.

– Men i de flesta fall har barnen inte varit föremål för socialtjänst eller polis tidigare utan kommer från, på ytan, välfungerade familjer. Det vi kan se som en röd tråd är avsaknad av närvarande föräldrar, inte som att föräldrarna inte bryr sig, utan föräldrar som inte tar sig tid för sina barn utan har fullt upp med sina karriärer. Man jobbar och jobbar och tänker ”hon är en tonåring och hänger med sina kompisar”.

DN.se

Det är ett totalt och fullständigt osynliggörande av alla de killar som säljer sex och det sprider en myt om att det alltid är kvinnor som är offer och män som är förövare. En myt som inte stämmer med verkligheten. De främsta offren för mäns våld är andra män.

Tack och lov utförs det nu forskning på den helt bortglömda sidan av prostitutionen, transpersoner och män som säljer sex. Det ska bli mycket spännande att se vad den forskningen visar.

Media med sin statsfeministiska doktrin som helt förnekar verkligheten lär väl dock dogmatiskt fortsätta beskriva verkligheten utifrån deras skeva uppfattning att kvinnor är offer som liksom barn inte kan ta ansvar för sina egna livsval.

En man som säljer sex och mår dåligt får skylla sig själv. En kvinna som säljer sex och mår dåligt är en samhällsfråga.

Den som är ett offer är inte myndig och offerrollen är tyvärr bekväm för många, eftersom den innebär att någon annan har ansvaret för det du själv mår dåligt av. Men offerrollen innebär också att du aldrig ses som jämställd med andra. Allt du gör ses mot bakgrund av din roll som sämre vetande. Därför måste kvinnor sluta se sig som offer. Aldrig acceptera att jämställas med barn.

Det är här förtrycket mot kvinnor idag är som störst.