WTF Svensk media 2

En 10årig flicka i Danmark hotades med kniv och våldtogs av en ung man (16-18). I Ekstrabladet framkommer att det dör sig om en Afrikan.

Svensk media ”mörkar”.

Visserligen rör det sig om TT-telegram (som alla tidningar bara kopierar rutinmässigt), men hade man med en snabb googling kollat Dansk media så hade man snabbt upplysts om att det inte var en Dansk som begick brottet.

” Gerningsmanden beskrives som 16-18 år gammel, afrikansk af udseende med kort, sort, krøllet hår.”

I Sverige får vi inte sådan information, eftersom svenska journalister anser att vi inte är betrodda med att göra oss våra egna uppfattningar av fakta. Istället undanhåller man medvetet information som är ”opassande” att nämna, eftersom man är rädd det ska gynna främlingsfientliga krafter.

Vad man missar är att  i en tid där alternativ media växer allt större kommer detta systematiska undanhållande och censurerande av information på Nordkoreansk manér att undergräva förtroendet för etablerad media i dessa frågor helt och hållet!

När folk vet att man undanhåller information systematiskt, då finns all anledning att ifrågasätta nyhetsrapporteringen kring invandringsfrågor generellt. Detta gynnar bara xenofobiska krafter i slutändan.

Sluta med denna propaganda och ha lite jävla journalistisk heder!