Rosengårds trygghetsvärd en mördare

Imad Al-Zuriey, 25 från Rosengård, Malmö dömdes nyligen till livstids fängelse för mord. Trots en kriminell bakgrund med grov våldtäkt, rån, misshandel och mycket mer hade han fått jobbet som ’trygghetsvärd’ av Malmö kommun.

Man undrar ju lite försynt om Malmös politiker varken hör eller ser när de i politiskt korrekt iver försöker framstå som de faktiskt gör något åt bilbränder, stenkastning och annat genom att tillsätta en sk ”trygghetsvärd” i Rosengård med ett grovt kriminellt förflutet.

Ett våldsfritt Sverige” hette föreningen och lönen betalades av skattebetalarna samtidigt som Imad Al-Zuriey, medlem i Brödraskapet, fortsatte sin kriminella karriär med narkotikabrott, häleri och ofredande mm. Nu har han slutligen fått livstids fängelse för mord.

En 25-årig man döms till livstids fängelse av Malmö tingsrätt för mord på en 35-årig man utanför en svartklubb i Malmö i somras.

Den 35-årige mannen nekade 25-åringen tillträde till klubben, skriver Sydsvenskan.se. Utanför blev det sedan ett stort bråk och 35-åringen misshandlades och knivskars svårt. Trots att 35-åringen led av en svår inre blödning var han vid medvetande, svarade på tilltal och talade sammanhängande då han kom till sjukhuset.

Mordet begicks tidigt på morgonen den 10 juli sedan 35-åringen vägrat ett sällskap tillträde till svartklubben där en privat fest pågick. Sällskapet anfördes av en 31-åring som var ledare i det kriminella gänget Brödraskapet. Denne blev själv offer för ett mord i november i ett taxibolags lokaler i Malmö.
SvD.se

TT:s nyhetsrapportering är som alltid tillrättalagd och gravt missvisande eftersom man medvetet utelämnar all information som kan tänkas göda främlingsfientlighet, trots att informationen jag nämnde inledningsvis rimligen bör ses som relevant i sammanhanget.

Svensk journalistik borde skämmas.

Mer om detta hos: Pettersson, Svenssons Förtvivlan, Avpixlat