• Kinkym54

  Har jag tid ,ska jag se klippet hemma, på jobbet är ju möjligheten spärrad..men eftersom det handlar om  Grekland, kan man gissa vad klippet behandlar.
  Sen EU bildades har jag levt i förvissning att spökskeppet Eu kommer att kollapsa. Det går inte att samla ett antal helt olika länder med olik kultur och synsätt på det mesta och sen tro att det ska fungera.
  Jag blev jävligt glad då vi röstade nej till euron, inte bara för jag gillar Karl XII, utan det är/ var det enda rimliga.

  Nu brister ryggsäcken. Land efter land inom Eu kommer få samma problem. Det enda glädjeämnet är att snart har EU förverkat sitt eget syfte och det blir en total kollaps.

  Greklands premiärminister och hans regering må vara syndabockar till förfallet, men det grekiska folket verkar inte begripa vad stålbad är. De tror fortfarande att bråkar vi och ställer till så jävla mycket skit vi kan så måste resten av EU komma och hjälpa oss att få tillbaka det fina liv vi hade,  då andra länder betalade vår angenäma tillvaro.
  Grekerna måste fatta att de är ett jäkla u-land. Att de kan bara leva på turism och getost.
  Varje gång medlemsländerna hjälper ett land med konstgjord andning i form av fantasilån, så undergrävs värdet av euron och hela EU prjojektet.
  Vad vill man ? Ha ett fungerande EU, ja då skär man bort problemet genom att kasta ut de länder som inte klarar verksamheten eller så grävs den egna graven genom stödåtgärder… bara att välja.

 • Kullback-Leibler

  ”Lets stick to the plan”

  Tja, jag tror (om jag inte minns helt fel) att det finns ett ord för detta. Fundamentalism, anyone? :-)