Massmördaren Anders Breivik

84 personer. Så ser dödstalet ut hittills. Man letar fortfarande döda kroppar i vattnet utanför det sommarläger där norges arbetarpartis ungdomsförbund, motsv svenska SSU höll sommarläger. Personen som sköt dem heter Anders Breivik och verkar vara en galen nationalist.

Ironiskt nog för mig och många andra som förmodligen först och främst hade misstänkt islamister, visade det sig vara en blond och blåögd norrman som låg bakom terroristattentatet i Norge igår.

För dig som vill visa stöd med Norge rekommenderar jag denna site som låter dig lägga till en norsk flagga på din presentationsbild.

 

 • Johannes Fred

  That badge thing doesn’t seem to work too well, but i guess it’s the thought that counts. I’m shocked that people are capable of doing such cruelty, but i guess we all can’t be pacifists (unfortunately).

  • Oh no? It works fine for my with Facebook. Haven’t tried it for Twitter though.

   • Johannes Fred

    Problem solved, i think. My userpic on facebook seems to be too wide for the badge to appear :)

 • Anonym

  Det var en islamistisk organisation som strax efter att bomben small, gick ut och tog på sig attentatet via sin hemsida. Men dom drog tillbaka detta efter c:a 45 min.

  Blond eller mörk. Det Breivik har gemensamt med militanta islamister, IRA m.fl, är en dogmatisk världssyn och en fanatisk idé om att just deras teologi är den rätta.

  • Arne Strand.

   Det var en islamistisk organisation som strax efter att bomben small,
   gick ut och tog på sig attentatet via sin hemsida. Men dom drog tillbaka
   detta efter c:a 45 min.

   Kommentar –

   Det kan betyda att denne Islamska organisation har egna planer bland sina Terroristceller för attentat i Norge.

   Vidare.

   Blond eller mörk. Det Breivik har gemensamt med militanta islamister,
   IRA m.fl, är en dogmatisk världssyn och en fanatisk idé om att just
   deras teologi är den rätta.

   Kommentar –

   Vad är detta för svammel ?

   Är Hudens färg bestämmande om vilken Ideologi Individer har ?.

   Vidare –
   Men vad synes denne signatur ? – Kan man bekämpa Islamsk terrorism med bara ord ?.

   Eller göra som Judarna under andra Världskriget i Förintelsen – ingenting ?.

   Den här signaturen synes mig vara offer för Myter och Självbedrägerier.

   Arne Strand.

   • Anonym

    ”Är Hudens färg bestämmande om vilken Ideologi Individer har?.”

    Nope. Hudens färg spelar ingen roll. Det är de religiösa inslagen som alla dessa extremister har gemensamnt.

    Om det är någon som är offer för myter och självbedrägerier är det väl den som tror sig att ”rymdpappa vill att jag spränger ett köpcentrum”..

 • haldun

  ni som skyller allt på ISLAM,va har ni emot för muslimer..Detta som hände i norge, vad det också Islamist??
   Alla människor är lika värda..Varför håller man alltid me religion?/Anders breivik är ANTI TERRORIST,De finns starka styrka bakom honom som det handlar om mest., de e inte så att han sj har planerat detta,det kan han ialff inte.Som sagt de e styrkan,han har starkt bakom sig.Vad händer sen då? / Han får 21.år fängelse straff som han lever lux i buren,ni måste tro att han e säkert ganska lycklig där inne.Å sedan har dett gåt 21.år vad händer sen, han har karriär, pengar å pengar å resten tar han sig från landet å flyttar till paradise.Om han inte begår en brott till, eftersom vad  är för fan 21. år. / vad har de oskyldiga människor gjårt,ingen i världen förtjänar att dö./När ni snackar om detta, tänk lite positiv, varför måste inte breivik rutna hel livet i fängelse…. /diskotera detta snälla ni…

  • SFI in action ser jag… Jag försöker förstå vad du pratar om, men jag blir mest förvirrad. :S

 • Haldun

  De finns muslim islamiskt människor som är terrorist,Men ni ska få veta alla muslimer tänker inte så som vissa gör,,,Å de som håller på me detta sjbombare å grejer, är bara blåsta i skallen de e också terorister…///   När de e så ni säger inte ISLAMISKT, /   Hellre säger man TERRORIST// för att de är terrorister…/ de finns miljoner människor som tror på islam,men är de människor terrorister??? (Nej) 

  • Om ens religion säger att det är okej att gifta sig med 6åringar och att alla som konverterar från Islam ska dödas, då tycker jag det är illa nog, utan att kalla någon för terrorist.