Knark är baajs!!111

Det var knarkfest på skeppsholmen i helgen, polisen var inte förberedd men i sista stund insåg man vad det rörde sig om och för att inte riskera samhälleligt förfall av den cancer på samhällskroppen som knarkuppviglare som Timbuktu och andra står bakom så begav man sig dit för att göra sin plikt.

105 ungdomar mellan 14-25 greps för att ha injicerat T-röd-eller jag menar lättöl, eller… Nej, freebaseat folköl! Nej, cannabis var det visst dom rökt. Vafan, cannabis?!

Upploppen från dessa samhällets förstörare resulterade i följande förödelse:

 • Brända bilar: 0
 • Poliser attackerade med gatsten: 0
 • Fall av misshandel bland alla drogpåverkade kriminella: 0
 • Personer med en framtid förstörd av kriminell belastningsregister: 105.

Tack och lov att man lägger resurser på dessa fruktansvärda händelser. Det är nog bara en tidsfråga innan förödelsen av dessa knarkfester börjar hamna på nivån av en vanlig lördagskväll i innerstan där alkohol är valet av berusningsmedel och sen är samhällsomstörtningen nära…

Nu börjar dessutom knarkarna kräva att lagstiftningen ska vara baserad på vetenskap! Alla VET ju att knark är bajs! Vad mer för vetenskap behöver man, så säg?

 • Pingback: Ordsperma Negerbarnet i Ansiktet – Flasha begreppet, kära du! « Kungabloggen()

 • Du skall icke bajsa
  Du måste vara lika fylld med skit som alla andra. And this is the hooly shit.
   
  Natt klubba som kringla, är det droger så måste det vara fylla och vingla, för det är välsignat med den heliga skatten, momsen och allt annat! I drogens skattmasen och den heliga vandelns famn skammen.
   
  Allt annat kan du glömma.
   
  För i verkligheten är allt tvärtom, man åker inte till himlen när man dör utan rätt ned i kistan osv. men ok då, visst lite stiger upp ur kremeringsugnarna, men efter det är det å andra sidan ingen som ser röken av mig. So Long i den knäckta skitarens namn A men.