”It’s coming right for us!”

httpvh://www.youtube.com/watch?v=7eDhdEd8zrg

Ibland undrar man hur fan polisen i USA är funtad och vad de egentligen har för meriter när de rekryterar folk.

Den officiella försvarsstoryn är att polisen ifråga trodde att bebisekorren hade rabies och att han ville försvara ungarna från den.

Jag får förmoda att ekorren var neger.

 • Anonym

  Klart att en så liten polis blir rädd för ett så stort hemskt monster.

 • Taskighet mot djur upprör mig alltid (särskilt om de är små, gulliga ungar, som uppenbarligen har fallit ned från ett träd och desperat söker efter mamma). Man kan bara glädjas åt att ”the public” i bakgrunden visar var skåpet ska stå, och ingen skjuter dem för det.

  • Anonym

   Lättad av att polisen inte sköt något av barnen. Minns snöbollskriget där en polis deltog. Han skrattade och roade sig genom att kasta snöbollar på andra, ända tills han fick en snöboll på sig själv. Han drog förstås tjänstevapnet direkt och började hota folk.

 • Nicky

  Ja just ja, för svenska poliser är ju varken korkade eller rasister. Nejdå, här är vi noga med urvalsprocessen!

  Seriöst, det är så lätt att sucka och skaka på huvudet åt saker man ser i andra länder och sen fisförnämt uppföra sig som om ens eget bajs inte luktar illa.

 • Alexander

  Svårt att avgöra utan att veta något om situationen, men det var ju en ekorre som attackerade människor nyligen just i U S A om jag minns rätt. Kanske inte så konstigt att man reagerar på att en ekorre är så orädd som den där. Normalt rör de sig så vitt jag vet bort från människor, inte mot dem. Så jag skulle inte vara så snabb med att döma.

 • Lord Metroid

  Rabies är faktiskt ett stort problem i USA och det är allmänt känt att djur som är närgånga människor antagligen har med stor risk rabies. Ser absolut inga problem med filmen.