Irakiesvensk plågar valp till döds

I USA dömdes två idioter till 10 års fängelse för djurplågeri när de stoppade en tre månader gammal blandrasvalp i ugnen. I Sverige har nu en 21årig irakiesvensk åtalats för att ha plågat ihjäl en hundvalp. Vad påföljden blir återstår att se.

Jag har inte läst stämningsansökan. Jag pallar helt enkelt inte. Som hundägare och djurälskare överlag mår jag så dåligt av tanken på det som skett – utan att veta detaljer – att jag inte vill gräva ner mig i exakt vad detta avskräde till människa har gjort mot en värnlös hundvalp. Jag hoppas uppfödaren är medveten om vad han gjort och lär sig något nästa gång denne ska sälja en valp att inte sälja människor från kulturer med den här sortens djursyn.

– Den här hunden har dödats flera gånger och sedan väckts till liv, det är frågan om en utdragen tortyr. Jag har aldrig hört talas om något liknande inom vårt lands gränser, säger hon.


En lågstadieklass hittade hundvalpen. Som grädde på moset. Hundvalpen har gamla skador och har alltså plågats under en längre tid, innan den till slut dödades.
Djurplågerier (precis som våldtäkter) ökar. Precis som synen på kvinnor är synen på djur i mellanöstern och Afrika radikalt annorlunda mot den i Sverige. De kallar oss ”otrogna hundar” av en anledning och det är inte för att de ogillar Lassie.

Jag hoppas den här sortens kulturberikning kommer bestraffas hårt. Sånna här vidrigheter vill jag inte se i Sverige. Det hör till den sortens kulturyttringar som inte ska accepteras! I Sverige har djur rättigheter. Att plåga hundar är inte acceptabelt.

Jag hoppas Abdullah lär sig det i fängelset.

Politiskt Inkorrekt
 • Andreéa

  Fy fan..hur fan kan det ens falla någon i smaken att göra så?Helt sjukt att vissa ens gör något sdant..

 • Anitrasist

  Visst detta är hemskt! Är invandrare själv, med ursprung från mellanöstern. Antar att det var en med ursprung därifrån som hade ihjäl väktaren i Femingsbergs häktet!!?? Eller varför inte Örebrovåldtäktsmannen, Från mellanöstern??
  Låter som du är en puräkta rasist!!!

  • Alt

   Men då kan vi ju ta 90% av alla överfallsvåldtäckter, just det ej svenskar. Eller åk på studiebesök i valfritt fängelse el häkte.

  • Då kan du ju gärna berätta för mig vad det finns för djurskyddslagstiftning i ditt ursprungsland och varför ”hund” är en förolämpning på arabiska?