Hanna i drogdiskussion med Federley

I Radio1 idag och programmet Federley i Mitten pratade Mattias Svensson och Fredrick Federley om det svenska kontrollsamhället och om droger.

Eftersom just kriminaliseringen av illegala berusningsmedel är ett av mina favoritämnen så kunde jag inte låta bli att ringa in och ventilera lite av mina poänger! Lyssna här.

 • Eva

  Hej gumman vet inte om du tycker de e jobbigt att jag frågar men det gäller ang din näsoperation, jag ska nämligen själv göra en så har lite frågor ifall det går bra?
  Vad var det med näsan du fixade, filade du ner näsbenet o så? va de läskigt med tampongerna i och kändes de genast bra när dom togs bort? hur är näsan idag? är allt bra? tog du narkos? Jättetacksam för svar ha de bra/Eva

  •  Jag fick lugnande och sov genom operationen, men ingen narkos. De filade ner näsbenet. Såhär i efterhand önskar jag att jag gjort mer åt mjukdelarna i nästippen, men annars är jag nöjd. Jag har lite ärr under nästippen där de lägger snittet och det kommer man inte undan. Första halvåret svullnade näsan ibland när jag blev förkyld och så, men nu har det gått ett drygt år och jag har ingen svullnad alls, ingen känselförlust eller så heller. :)

 • Andreas Eriksson

   Aha det var du! Jag misstänkte det, men var osäker. Helt klart det bästa inlägget.

 • former neighbour

  WOW!! *proud* !!!! Applåder!!! va bra du va! Du var ju bättre än den andre i studion som prata. Man ville ju hellre höra dig än honom! MYCKET bra gjort! 

 • Anonym

  Skitbra gjort :-)

 • småländskt skogstroll

  Hej Hanna! har följt dina inlägg nu i nått år men aldrig kommenterat förens nu. Jag tycker att du gjorde jättebra ifrån dig i radion och önskar att man får höra (eller se) mer av dig angående dina hjärtefrågor i media.

  Ha det bäst!

  •  Tack, jag kommer säkert ringa in fler gånger om något av mina hjärteämnen kommer på tal. :)