Frågan ingen vill ta i – invandringens kostnader

Presskonferens av Sverigedemokraterna om beräkningar gjorda på invandringens kostnader. Frågan som inga andra partier vill ställa, tyvärr.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=IAaCl_KQvt8

 • Anonym

  SDs intåg i riksdagen har betytt en enda sak: Inget annat parti kommer någonsin prata invandringspolitik.

  • I takt med att SD får allt fler röster så måste de antingen ta efter deras politik eller acceptera att SD får allt större inflytande. Det är det enda resultatet av att man ignorerar dessa frågor. Folk kommer inte sluta bry sig, tvärtom blir ursinnet bara större när man märker hur etablerade partier och media envist ignorerar detta ämne. När ekonomin kraschar kommer muslimer få skulden som grupp och det lagom till SD blir största parti inom nästkommande 10 år. Allt för att man vägrar ta i frågorna och istället bara se ballongen blåsas upp mer och mer. Nån gång smäller det.

   • Anonym

    Det är möjligt. Huruvida det händer eller ej är en annan sak. Långt ifrån alla krascher har fört med sig xenofobi.

  • Kinkym54

   Du ser inte poängen. Det går inte att tiga genom olika saker. Det går inte att ha skygglappar och bete sig som ett litet barn hur länge som helst.

   SD belyser en fråga. Det är därför jag och andra röstar på SD. Det handlar bara om invandring, inget annat. Alla andra frågor står långt ner på listan.

   Att du hatar SD är väl känt. Personligen tycker jag du ska sluta tänka politik. Det finns ändå ingen politisk åskådning eller uppfattning som passar dig. Du blandar in religiösa aspekter i princip allting. Du är någon form av någon konstig liberaltmichmuch…. d v s svammel..vilket i o f s politik är..ett jävla svammel och tyckande som inte leder ett skit åt något håll. Det enda som kan ändra en politik är aktivt handlande.

   • Anonym

    Ditt tyckande är inte speciellt värdefullt och det är alltid respektlöst samt ganska dåligt formulerat. Du har noll koll vad personen du debatterar med verkligen tycker men antar alltid att du vet allting om personen. Att rösta på SD för invandringsfrågan är att bevisa att man inte fattat. SD har ingen intelligent invandringskritik. Det är enbart ”öh berra” med kostym.