Ensamkommande ”barn” begår våldtäktsförsök mot barn på badhus

Jag har tidigare skrivit om hur man i Sverige inte gör någon objektiv kontroll av den påstådda åldern hos personer som påstår sig vara ensamkommande barn i syfte att lättare få asyl, läs mer om detta här och här.

Nu har en situation uppstått i Stockholm som gammelmedia inte kommer skriva om, eftersom den går emot den politiskt korrekta bilden av vänlösa små ensamkommande barn, utlämnade till våra stora hjärtan för att överleva.

Värt att veta när man talar om ensamkommande flyktingbarn är att i Norge, där man faktiskt undersöker och försöker fastställa åldern hos personer som påstår sig vara barn, har det visat sig att den objektivt fastställda åldern visar att 9 av 10 ”barn” ljuger om sin ålder i syfte att framstå som yngre för att få mer gynnsam behandling. Detta på bekostnad av de resurser som är ämnade gå till verkligt utsatta barn med verkliga behov av dem.

När man tittar på bilder av de sk ”barn” som finns på olika hem i Sverige ger det också en helt annan bild än den man spontant ser framför sig när det talas om ”ensamkommande flyktingbarn”.

Nu har ett 20-tal av dessa sk ”barn” antastat fyra flickor i 11årsåldern och misshandlat två 11åriga pojkar som försökte avvärja dem, detta enligt polisanmälan och berättelsen från en nära anhörig till en av flickorna och barnens egna vittnesmål.

Enligt den närstående har dennes dotter berättat att hon och de tre tjejkompisarna snabbt blev utsatta för gängets trakasserier och fula kommentarer. Flickorna blev då förmodligen rädda och tillsammans med de två elvåriga pojkarna drog man sig undan till en badgrotta för att få vara i fred. Men majoriteten av de ensamkommande följde efter. Väl inne i badgrottan slet man av de 11-åriga flickorna deras badkläder och tog på dem på ett mycket osmakligt sätt. När de två elvaåriga killarna försökte skydda sina tjejkompisar blev dessa utsatta för misshandel.

En av tjejerna lyckades ta sig därifrån och tillkallade genast vakten på badhuset. Denna fick stopp på det som närmast kan kallas för försök barnvåldtäkt och tillkallade omedelbart polisen. Under tiden låstes de 20 ensamkommande in i ett stort omklädesrum tillsammans med sin ledsagare dvs personal från deras asylboende. Polisen var snabbt på plats och förhörde de ensamkommande om det skedda. De gjorde medgivanden och ledsagaren förklarade att de ensamkommande innan besöket på badhuset t o m gått igenom svenska seder och bruk, att man inte får våldsföra sig på flickor även om de är lättklädda.

Polisen har hållit förhör med ledsagaren och denne påstår att gärningsmännen är 15-17 år. Men barnen säger att de såg ut att vara äldre.

– PI

Både Danmark och Norge utför undersökningar för att medicinskt fastställa åldern hos ”barn” som är ensamkommande. I Sverige pratar en socialarbetare med dem och försöker få dem att försäga sig. I Norge ljuger 90%, i Danmark 60%. I Sverige har jag inga siffror på hur många som avslöjas ljuga om sin ålder. Det vore onekligen intressant veta?

Innan detta ändras får man utgå ifrån statistiken som ger en hint om att minst hälften av ”barnen” egentligen är vuxna män. 20 st som ger sig på fyra elvaåringar, sliter av dem badkläderna och tafsar på dem. Det är vidrigt. Hur i helvete ser rutinerna ut när detta kan hända?